TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nytt ljud i DALI Katch

Utseendet är (nästan) detsamma, men konstruktionen och Bluetooth-anslutningen har förbättrats.

forfatter
Publicerad 2021-07-02 - 11:04

DALI Katch var redan en riktigt lyckad handhållen högtalare. Men den var fem år gammal och hos DALI har de nog tyckt att åldern börjat ta ut sin rätt.

Därför har de gjort en generation två som heter DALI Katch G2 och som ska vara förbättrad på en rad områden. Ljudet också.

Bluetooth-anslutningen har uppgraderats till 5.0 och nu får man de mer ”hifi-vänliga” ljudprotokollen aptX, aptX-HD och AAC. Man kan också para ihop två stycken som stereopar. Men båda måste vara G2-versionen. Batteritiden är förlängd med en fjärdedel, vilket ger (upp till) 30 timmars musik på en enda laddning.

DALI Katch är en stereohögtalare med en 3,5-tums mellanregisterbas och en 21-mm domediskant till varje kanal, samt en slavbas som hjälper till i basen. De två kanalerna spelar åt olika håll och kabinettet är – till skillnad från den första upplagan – uppdelat för att förbättra kanalseparationen.

Utseendet har fräschats upp med tre nya färger: Caramel White, Iron Black och Chilly Blue.

Priset är detsamma som för föregångaren, alltså 4 500 kronor kronor.

DALI Katch caramel
DALI Katch finns i tre nya färger, inklusive ”karamellvit”. (Foto: DALI)

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hoppas ni testar den. Föregångaren har förvånansvärt bra ljud för sitt format.

Djupbas du aldrig hört maken till Chansen att du har sett eller hört talas om Kerr är minimal. Det bör du definitivt göra någonting åt.
Audiovectors QR-serie växer med stora QR7 En större och tuffare högtalare för stora rum och alla som älskar bas.
Sonos har gjort ett märkligt val Sonos demonstrerade sin billigaste soundbar Ray i Köpenhamn i går. Vad har de hittat på?
B&O Beosound Balance – äntligen testade i stereo Smarta Beosound Balance låter väldigt bra på egen hand – och ännu bättre som par.
De bästa trådlösa vi har hört KEFs trådlösa, golvstående LS60 Wireless är inget annan än briljanta.
Sonos: Alla rykten var sanna! Sonos nya röstassistent och soundbar har nu fått officiellt namn och lanseringsdatum. Det har också kommit bärbara nyheter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend