Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 04Delta

Nyhet

Skullcandy ger spelupplevelsen ”Turtle Power”

Skullcandy lanserar PLYR gaminghörlurar i Teenage Mutant Ninja Turtles-utförande.

Skrivet av / 2023-10-26 - 17:33
Skullcandy ger spelupplevelsen ”Turtle Power”

För att fira 40-årsjubileet av Teenage Mutant Ninja Turtles blir Skullcandy nostalgiska på allvar. Med en ny utgåva av sina PLYR gaminghörlurar, här kallade Skullcandy x TMNT PLYR.

Skullcandy Player_Turtles_Hero01_V01 kopi
Foto: Skullcandy

Inspirerad av Turtle Power

Om du någonsin har drömt om att göra ett djupdyk i kloaken tillsammans med dina favoritsköldpaddor kan det nya spelheadsetet vara något för dig. Det är inspirerat av det gröna slemmet som förvandlade killarna till hjältar.

Om det är coolt eller larvigt låter vi vara osagt, men Skullcandy har verkligen gått ”all in” när det gäller designelementen. Öronkåporna i PLYR-hörlurarna ser ut som sköldpaddsskal, och inuti öronkåpan finns ett ” brunnslock”. Till råga på allt är mikrofonen utsmyckad med pizzadetaljer. Pepperoni, naturligtvis.

Om du är ett riktigt TMNT-fan kommer du att älska det här: Du kan anpassa färgen på pannbandet så att det representerar din favoritsköldpadda. Håller du på Raph, Don, Mikey eller Leo? Välj din färg och visa världen vem du stöder.

Skullcandy Player_Turtles_Hero03_V01
Foto: Skullcandy

Fakta

På den tekniska sidan har Skullcandy x TMNT PLYR stöd för Bluetooth 5.2 och upp till 24 timmars batteritid. Den är plattformsoberoende och kan därför användas med Windows PC, Xbox och PlayStation-konsoler. Låg latens säkerställs genom en medföljande 2,4 GHz-sändare. Du kan anpassa ljudet via Skullcandys egen programvara, och om du inte kommer ihåg var du senast glömde dina hörlurar kan du hitta dem igen med Tile.

Skullcandy x TMNT PLYR: Tillgänglighet och pris

Enligt Skullcandy är efterfrågan skyhög och utbudet begränsat. Så skaffa ett par innan de försvinner ner i avloppet! De kostar 150 euro i deras onlinebutik.

Mer info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Netflix släpper GTA The Trilogy

Dolce&Gabbana designar gaming

Ny Steam Deck med OLED

Arkadmaskiner för spelrummet

Spelarens favoriter

Gamingheadset med Turtle Power

Microsoft får grönt ljus

Nytt Atari 2600-spel!

Spelpropparna med den längsta batteritiden

Bildskärmar för alla ändamål

Behöver gamers en särskild mikrofon?

Vass gamingdator till ett vasst pris

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen