Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

PS VR2 lanseras den 22 februari – detta finns i kartongen

Titta på video från "unboxing" av PlayStation VR2 här.

Skrivet av - Publicerad 2023-02-13 - 16:46
PS VR2 lanseras den 22 februari – detta finns i kartongen

Lanseringen av PlayStation VR2 är mindre än två veckor bort, och nyligen delade Sony en unboxing-video av det efterlängtade VR-headsetet.

Läs också Playstation VR2 närmar sig De nya VR-glasögonen från Sony är precis runt hörnet, och nu vet vi priset.

I videon nedan kan man se Kei Yoneyama från Sony Interactive Entertainment ge en grundlig genomgång av innehållet i lådan samtidigt som hon presenterar de viktigaste funktionerna. Hon visar hur du använder headsetet och tipsar om de justeringar du kan göra för det mest bekväma spelet. Videon publicerades på Playstation-bloggen i helgen.

Läs också Vilken TV är bäst för gaming? En TV måste inte vara jättestor för att ge dig gåshud med film, serier och sport. De här kompakta 42-och 43-tummarna funkar lika strålande till gaming!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen