TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
HÖSTERBJUDANDE: 5 VECKOR FÖR 5 KR
Nyhet

Här är prinsessan Peach

Alla äventyr förtjänar en prinsessa, och nu får Mario och Luigi sällskap av prinsessan Peach!

forfatter
Publicerad 2022-03-15 - 12:59

Lego och Nintendo har haft stora framgångar med sina interaktiva Super Mario-karaktärer, som kan byggas och styras med appen för Apple iOS och Android.

Förra året fick Mario sällskap av sin bror Luigi, som lade till olika nya funktioner och vägar till universum. Men äventyret är inte komplett utan prinsessan Peach, som Mario och Luigi måste rädda från den onde Bowser!

Adventures with Peach™ Starter Course

Det blir det ändring på nu: Princess Peach lanseras som en ny interaktiv Lego-karaktär i nivå med Super Mario och Luigi!

Hon kommer att ingå i det nya byggsetet På äventyr med Peach som kommer 1 augusti. Samtidigt släpps också ett antal nya byggsatser, inklusive prinsessans eget slott (LEGO Super Mario ™ Peach’s Castle).

LSM Princess Peach 71403 989x989 1 LSM Yoshi 71406 989x989 1 LEGO Super Mario Princess Peach 989x691 1
<
>
LEGO Super Mario Princess Peach (Foto: Lego)

Pris och tillgänglighet

Även om produkterna från Peach-serien kommer offentliggöras nu kommer de inte att finnas tillgängliga förrän till sommaren: De släpps på LEGO.com och hos utvalda återförsäljare över hela världen måndagen den 1 augusti 2022. Startlinjen På äventyr med Peach kommer då att kosta runt 800 kronor.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Logitech G Cloud är en konsol för alla spel Spela dina spel från molnet - på vilken molntjänst du vill. Logitechs nya handhållna konsol försöker täcka dem alla.
Självformande proppar från Logitech Individuellt formgjutna öronproppar har hittills varit reserverat för professionella musiker. Logitech har hittat en lösning som verkar genial.
Berlin: Logitech vill vara kreatörernas bästa vän Logitech avslöjar en stor satsning på den kreativa och lekfulla publiken. Vi är på Logi Play i Berlin.
Minecraft ska locka unga att återvinna elektronik Elgiganten och Microsoft inleder samarbete med spelet Minecraft i centrum. Unga spelare ska utbildas i att återvinna gamla elektronikprodukter.
LG växlar upp med ny OLED-spelskärm Ny häftig gaming-skärm äntligen klar för Norden.
PlayStation 5 får stöd för 1440p Glada nyheter för dem med en PC-skärm - kan laddas ner nu.
Följ Ljud & Bild