TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är prinsessan Peach

Alla äventyr förtjänar en prinsessa, och nu får Mario och Luigi sällskap av prinsessan Peach!

forfatter
Publicerad 2022-03-15 - 12:59

Lego och Nintendo har haft stora framgångar med sina interaktiva Super Mario-karaktärer, som kan byggas och styras med appen för Apple iOS och Android.

Förra året fick Mario sällskap av sin bror Luigi, som lade till olika nya funktioner och vägar till universum. Men äventyret är inte komplett utan prinsessan Peach, som Mario och Luigi måste rädda från den onde Bowser!

Adventures with Peach™ Starter Course

Det blir det ändring på nu: Princess Peach lanseras som en ny interaktiv Lego-karaktär i nivå med Super Mario och Luigi!

Hon kommer att ingå i det nya byggsetet På äventyr med Peach som kommer 1 augusti. Samtidigt släpps också ett antal nya byggsatser, inklusive prinsessans eget slott (LEGO Super Mario ™ Peach’s Castle).

LSM Princess Peach 71403 989x989 1 LSM Yoshi 71406 989x989 1 LEGO Super Mario Princess Peach 989x691 1
<
>
LEGO Super Mario Princess Peach (Foto: Lego)

Pris och tillgänglighet

Även om produkterna från Peach-serien kommer offentliggöras nu kommer de inte att finnas tillgängliga förrän till sommaren: De släpps på LEGO.com och hos utvalda återförsäljare över hela världen måndagen den 1 augusti 2022. Startlinjen På äventyr med Peach kommer då att kosta runt 800 kronor.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kolla in denna Porsche Design 4K-skärm PD32M: Supercool 32" spelskärm med 144 Hz och 4K-upplösning, inspirerad av Porsche.
Helt grym 4K-spelskärm från MSI Den här gaming-skärmen från MSI kombinerar Ultra HD-upplösning med kontrast på ett föredömligt sätt och har dessutom fantastiska färger!
Netflix-action där du spelar huvudrollen Nya mobilspel till Android och iOS. Kan du överleva zombieapokalypsen?
Snart får PS5 en viktig uppdatering Sony lovar smidigare spelupplevelser.
Ljud och ljus för podcast och streaming från Razer Har du en stjärna eller poddsändare boende inom dig så har Razer utrustningen för det.
Nu får Lego Super Mario-universumet en ny karaktär Alla äventyr förtjänar en prinsessa, och nu får Mario och Luigi sällskap av prinsessan Peach!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend