Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Spirituell TV-slav i 100 dagar

Samsung väljer ut åtta personer som ska tävla om en resa till Indien – och titta på TV-serier utan uppehåll i 100 dagar.

Av / 2015-10-01 - 15:27
Spirituell TV-slav i 100 dagar

TV och spiritualism är inte direkt känt för att gå hand i hand. Kanske är det just därför som Samsung vill ge dig en chans att åka till skuggan av Himalaya för att: ”fly dina dagliga distraktioner och istället titta ikapp på TV-serier i 100 dagar. I lugn och ro.”

Samsung förstår sig med andra ord på det där med ironi.

Hur som helst heter tävlingen ”The Catchup Grant” och går ut på att åtta nordiska finalister väljs ut och åker till Stockholm 7:e oktober, där de ska övertyga juryn om att just de bör väljas som Catchup-vinnare.

Juryns utvalda vinner en resa till Indien, där han eller hon får bo i ett kloster i 100 dagar och kan titta på TV precis hur mycket som helst. Är du rädd för att bli pank under tiden? Oroa dig inte: förlorad arbetsinkomst ersätts med 15 000 kronor i månaden.

För att vara med och tävla måste du skicka in en 30-sekunders film där du förklarar varför just du ska vinna. Skicka filmen före 24:00 den 4:e oktober, alltså nu på söndag.

Läs mer om tävlingen här

https://www.youtube.com/watch?v=Cvn7cqFumeU

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TCL:s 163-tums X11H demonstrerad i Kina

Nu vet vi priserna på årets nya OLED-TV från LG

Här är Sonys nya TV-modeller för 2024

TCL C855 går upp till 98 tum

Här är TCL 115X955 MAX

Nu kan du titta på OLED-TV på flygresan

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Smygtitt på LG:s nya OLED-modeller i Frankfurt

163 tum, någon större?

Nu i butik: TCL X955-serien

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen