annons
annons

Nyheter

Större lurar från B&W

Äntligen släpper Bowers & Wilkins sina slutna P7-hörlurar som omsluter öronen och dämpar bättre. Och ljudet är inte illa heller.

B&W:s två andra lurar, P5 och P3, är några av de finaste på hela marknaden. Men eftersom de vilar utanpå örat dämpar de inte oväsen utifrån helt optimalt. Nya P7 omsluter däremot örat och bör alltså passa oss som villa stänge ute omvärlden. En bonus är också att andra som sitter i närheten inte hör så mycket av musiken.

Som förväntat är P7 byggd av material av hög kvalitet: lättmetall, stål och läder.

Kåpornas öppning är rektangulär och formar sig efter huvudet för att sitta bekvämt över öronen. B&W hävdar att de har sett till att de 40 mm stora elementen har enhetligt avstånd till örat, på båda sidor. Det ska ge ett bättre stereoperspektiv.

b-w-p7-3

Hörlurarna ska alltså bete sig mer som högtalare, med bättre ljud som resultat.

P7 går att fälla ihop så att de tar mindre plats och säljs med löstagbar kabel med fjärrkontroll som styr musiken och tar emot samtal om det ringer när man lyssnar på musik i mobilen.

Vikten är 290 gram, känsligheten 111 dB och impedansen 22 ohm, med andra ord passar lurarna fint ihop med mobilen och kan tas med överallt.

P7 finns i svart utförande, kostar 3 300 kronor och kommer till Hi-Fi Klubbens butiker i slutet av september.

b-w-p7-1

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-