annons
annons

Head-fi

”Nästan-allt-i-ett” head-fi paket

Audeze, Bakoon och Klutz Design introducerar ett unikt ”nästan-allt-i-ett” head-fi paket.

Audeze, Bakoon och Klutz Design introducerar ett unikt ”nästan-allt-i-ett” head-fi paket. Kombo-paketet består av ett par Audeze LCD3 planar-magnetiska hörlurar, Bakoons HPA-21 ”current drive” hörlursförstärkare och en Klutz Design CanCans hörlurshållare som i en special version i svart läder & med orange stygn matchar Bakoons signatur-färger. Paketet säljs direkt via respektive varumärkes webshop för 42.995  kr – en ansenlig besparing jämfört med att köpa komponenterna separat.

“Denna kombination ger kunder en möjlighet att förvärva nästan allt de behöver för att få ut det bästa av sina Audeze LCD3s,” säger Alexander Rosson, VD för Audeze. “När teamen på Klutz Design och Bakoon kontaktade oss för att diskutera ett eventuellt samarbete kring ett kombo-paket med våra LCD3 hörlurar, gillade vi idén. HPA-21 hade redan fått ett riktigt bra mottagande och dessutom var det LCD3 som användes som referens hörlurar under dennes utveckling. Sedan länge har vi också tyckt om och använt Klutz Designs CanCans hörlurshållare och när vi äntligen fick lyssna på HPA-21 med våra LCD-3s, var det enkelt att gå ihop och erbjuda detta paket”.

”Nu kan vi erbjuda ett kombo-paket som eliminerar det svåra arbetet att hitta den perfekta matchingen av en högkvalitativ, högpresterande förstärkare och hörlur – dessutom med marknadens snyggaste och mest genomtänka hörlurshållare – till ett riktigt bra pris” säger Soo In Chae från Bakoon Products International.

Bakoon HPA-21 är världens enda serietillverkade ”current drive” hörlursförstärkare som erbjuder en ren strömsignal hela vägen igenom. I kombination med Bakoon’s förstärkarteknik, som dessutom hämtar sin kraft från ett Li-Ion batteri (likt det som sitter i phonoförsteget EQA-11R), har Bakoon, som man säger, “skapat en helt ny förstärkarreferens för hörlursfantaster”.

CanCans hörlurshålare från Klutz Design är i sig själv en vacker design som genom sin funktionalitet skapar ett säkert ställe att förvara sina LCD3s. Klädd i mjukt Tärnsjö-läder med karakteristiska orange stygn, är CanCans Bakoon Leather Edition svensk hantverk och design av bästa märke.

www.klutzdesign.com.

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-