annons
annons

Nyheter

Ny on-ear-lur från B&O

Bang & Olufsen lanserar nya urbana hörlurar i fräscha färger.

Bang & Olufsen/BeoPlay är välkända för sina stilrena och välljudande hörlurar. Vi har stiftat närmare bekantskap med BeoPlay H6, som är en hörlur med stora täckande öronkåpor, främst avsedd för mys hemma i soffan. Nu är det uppenbart att B&O även vill vända sig till yngre hörlurskunder som inte sitter still lika mycket.

BeoPlay H2 är en ny, lättare variant gjord för en urban livsstil. Här sitter kåporna mer utanpå öronen än runt dem och vikten är bara 150 gram. B&O har dock ansträngt sig för att bevara den lyxiga känslan genom att kombinera äkta skinn med textil i tre olika färger. Bekvämligheten ska också vara väl omhändertagen. Huvudbygeln är så kallad ”adaptiv” och anpassar sig automatiskt efter lyssnarens huvud. Ljudet serveras av ett 40-millimeters fullregisterelement med speciell basport.

man_no_bg1

Stöder iPhone och Android
BeoPlay H2 är utrustad med 3-knappars fjärrkontroll och mikrofon på kabeln. Hörluren stöder alla de senaste iPhone-modellerna där det går att besvara samtal med en enda knapptryckning. Anpassade kablar för Android lanseras efter nyår, plus både kortare och längre längder.

H2 kostar 1 800 kronor och går att köpa B&O-butiker B&O PLAY-nätbutiken samt i flera Apple-butiker och utvalda designbutiker.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-