annons
annons

Hemmabio

Audio Pro: DVD One

Här är ännu ett bevis på att hemmabio varken behöver vara stort eller dyrt. Audio Pros nya DVD-receiver har som behövs i en enda låda – koppla bara in ett par högtalare så får du en tvåkanalig hemmabio.


Audio Pro är kanske mest kända för sina högtalare, men våra tester av deras minianläggningar, för att inte tala om iPod-högtalaren Porto, har visat att de sannerligen kan elektronik också.
Därför har vi höga förväntningar på den här. DVD One är en 2 x 75 watt stor DVD-receiver som har uppskalning av DVD-film till 1080p – alltså full-HD – samt naturligtvis en digital HDMI-videoutgång.
På baksidan finns även två HDMI-ingångar, så att man till exempel kan koppla in en PlayStation 3 eller Xbox 360 och få bättre bild och ljud.
 

Det finns till och med en optisk och koaxial digitalingång, som man pluggar ihop med kabel-TV-mottagaren och får ett bättre ljud. Mer tyngd och kraft i hemmabion kan ordnas med hjälp av en separat subbasutgång.
Den 34 cm breda receivern har naturligtvis inbyggd radio och kan spela alla skivor i CD-samlingen, även dem med MP3-filer. Och den har en USB-port som man kan koppla in MP3-spelaren till och lyssna på den bärbara musiken i vardagsrummet.
DVD One kostar 7000 kronor

www.audiopro.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-