Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

grupptest: Acer Predator Cestus 510

Anpassar sig efter dig

Acers mus kan ändra storlek och vikt så att den passar handen.

Publicerad 2019-01-23 - 18:07
Acer Predator Cestus 510
John Hvidlykke

Acers Predator-sortiment har klarat sig fint i flera av våra tester, men det här är första gången vi har sett en mus från dem.

Vissa tillverkare föredrar enkelhet, men det finns ingen antydan till no-nonsense med designen av Acer Predator Cestus 510. Musen är en orgie av skarpa kanter och vinklar och anpassningsmöjligheter värdiga en compound-pilbåge! Det är inte bara en gimmick eftersom man kan anpassa musen efter handens storlek genom att byta ut ovansidan och högra sidan. Det ingår två uppsättningar i olika storlekar som knäpps fast med magneter. Man kan också justera vikten med lösa vikter. En piffig detalj är en DPI-indikator som visar vilken upplösning som valts.

Customiseringen fortsätter på undersidan av musen, där man med skjutreglage kan välja mellan två olika uppsättningar Omron-knappar! Knapparna har olika reaktion – och tillsammans har de en livslängd på 70 miljoner klickningar: 20 miljoner på ena och 50 miljoner på andra.

Som årets mode kräver finns det givetvis RGB-ljusshow i 16,8 miljoner färger, som kan pulsera i åtta olika mönster. Acers mus är inte riktigt lika färgstrålande som Asus, men det löper en strimma av ljus under ”vingarna”.

Slutsats

Acer Predator Cestus 510 är en mus för dem som älskar att skräddarsy och anpassa sina prylar. Tack vare de utbytbara delarna kan den anpassas för både små och stora spelare. Och även om det kanske inte är nödvändigt så är det åtminstone roligt! Att växla mellan två uppsättningar kontakter är förmodligen den coolaste inställningen jag har stött på. Vad som däremot är betydligt viktigare är att detta också är en bra, exakt och ergonomisk mus.

picture2
<
>
Man kan byta ut överdelen och sidorna, och ändra vikten, på Acer Predator Cestus 510. (Foto: Acer)
Karakter
Acer Predator Cestus 510

Home tycker

Massor av justeringar. Man kan till och med flytta på musknapparna i farten. Om du föredrar no-nonsense så är det här inget för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Extra bred skärm för alla

Bästa skärmen för högupplöst gaming?

Caffe latte-segmentets hetaste dröm

Så snabb är den första PC:n med GeForce RTX 4090

En perfekt Mac för många

Bredskärmen som funkar till allt

Rulla till toppen