Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

L&B TechCast – avsnitt 12 (LIVE)

I det här live-avsnittet har vi besökt Elgiganten Campus, där många av leverantörerna avslöjar vilka nya produkter som kommer.

L&B TechCast – avsnitt 11

I det här avsnittet diskuterar vi bland annat varför Dolby Atmos är det viktigaste som har hänt inom ljud på länge. Och varför är retro-hifi inte samma sak som vintage-hifi?

L&B TechCast – avsnitt 10

I det här avsnittet blir det snack om mobiltrender, svindyra högtalare och (som vanligt) lite om elbilar. Och så har vi en jättestor överraskning!

L&B TechCast – avsnitt 9

I det här avsnittet pratar vi om hifi med retro-design, Pink Floyds legendariska album "Dark Side of the Moon", highend-nätverksspelare och den vansinniga Tesla Model S Plaid.

L&B TechCast – avsnitt 8

I det här avsnittet pratar Åsa, Lasse, Peter och Geir bland annat om de tekniska svårigheterna man kan råka ut för om man köper kinesiska produkter.

L&B TechCast – avsnitt 6

I det här avsnittet har vi experten Bjørn Erik Forberg som gäst och pratar om rumskorrektion och aktiva/passiva högtalare.

L&B TechCast – avsnitt 5

I det femte avsnittet pratar vi bland annat om lanseringen av nya iPhone 14, nya Apple Watch Ultra och om hopfällbara mobiltelefoner har någon framtid.

L&B TechCast – Avsnitt 4

I det här avsnittet pratar vi om vintage! Allt från vilka skivspelare du ska satsa på till vilka äldre högtalarmärken du till varje pris bör hålla dig borta från.

L&B TechCast – avsnitt 3

Lasse tycker att soundbar-högtalare låter uselt. Geir tycker att allt beror på priset och att de dyrare varianterna kan vara ett alternativ till vanliga högtalare.

L&B TechCast – avsnitt 2

Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.

L&B TechCast: Episode 1

Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?

Rulla till toppen