TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
HÖSTERBJUDANDE: 5 VECKOR FÖR 5 KR
Nyhet

L&B TechCast – Avsnitt 4

I det här avsnittet pratar vi om vintage! Allt från vilka skivspelare du ska satsa på till vilka äldre högtalarmärken du till varje pris bör hålla dig borta från.

forfatter
Publicerad 2022-08-26 - 12:00

Välkommen till Lyd & Bildes fjärde podd, med det passande namnet L&B TechCast. Som alltid handlar det om passionen för teknik, bra ljud och det goda livet.

UEzhoNn8

I vårt fjärde avsnitt blir det en ”trip down memory lane” där journalisternas tänker tillbaka på deras första anläggningar och funderar över varför det har blivit så populärt med vintage-produkter.

Vi försöker också gå till botten med Geir Nordbys lite ”speciella” tankesätt när det gäller köp av elbil.

L&B TechCast är en månatlig podcast om teknik, hifi, TV, smarta hem, elbilar och allt annat som går på el.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Trevligt lyssnande!

Lämna en kommentar

blank
L&B TechCast – avsnitt 5 I det femte avsnittet pratar vi bland annat om lanseringen av nya iPhone 14, nya Apple Watch Ultra och om hopfällbara mobiltelefoner har någon framtid.
L&B TechCast, avsnitt 4 I det här avsnittet pratar vi om vintage! Allt från vilka skivspelare du ska satsa på till vilka äldre högtalarmärken du till varje pris bör hålla dig borta från.
Ljud & Bild Podcast: Episode 3 Lasse tycker att soundbar-högtalare låter uselt. Geir tycker att allt beror på priset och att de dyrare varianterna kan vara ett alternativ till vanliga högtalare.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Välkommen till Ljud & Bilds första podcast Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?
Följ Ljud & Bild