Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Vi diskuterar artificiell intelligens i TechCast

I det här avsnittet tar vi upp det omdiskuterade och kontroversiella ämnet artificiell intelligens. Kommer robotarna att ta över eller stannar det vid robotdammsugare?

Skrivet av / 2023-12-15 - 09:00
Vi diskuterar artificiell intelligens i TechCast

Välkommen till det tredje avsnittet i säsong 2 av Ljud & Bilds podcast, med det passande namnet L&B TechCast. Som alltid handlar det om vår passion för teknik och bra ljud.

I det här avsnittet tar vi upp det omdiskuterade och kontroversiella ämnet artificiell intelligens, eller AI som det också kallas. Kommer robotarna att ta över eller stannar det vid robotdammsugare? Åsa har testat dessa en hel del sådana på sistone. Geir har haft ett stortest av soundbar-högtalare av den mer billiga sorten. Hur stor är skillnaden mot de i highend-kategorin?

Om du har kritik, beröm, frågor eller förslag skulle vi uppskatta din feedback på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller via e-post till: redaktionen@ljudochbild.se

 

Trevlig lyssning!

 

Läs också Lika men ändå så olika Hur stor skillnad kan det egentligen vara på robotdammsugare som dammsuger och moppar dina golv? De fyra deltagarna i höstens grupptest är, förvånade nog, rätt olika.

 

Redaktion
Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Intervju med Hegel, och vad man bör tänka på inför Black Week.

Säsongsstart L&B TechCast

Live-avsnitt av TechCast på Elgiganten Campus

Lyssna på vår senaste podd!

Lyssna på det senaste TechCast-avsnittet

L&B TechCast – avsnitt 9

L&B TechCast – avsnitt 8

L&B TechCast – avsnitt 6

L&B TechCast – avsnitt 5

L&B TechCast, avsnitt 4

L&B TechCast – avsnitt 3

L&B TechCast – avsnitt 2

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen