Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

L&B TechCast – avsnitt 9

I det här avsnittet pratar vi om hifi med retro-design, Pink Floyds legendariska album "Dark Side of the Moon", highend-nätverksspelare och den vansinniga Tesla Model S Plaid.

Skrivet av / 2023-01-27 - 15:45
L&B TechCast – avsnitt 9

Välkommen till det nionde avsnittet av Ljud & Bilds podd, med det passande namnet L&B TechCast. Som vanligt handlar det om passionen för teknik och bra ljud.

I det här avsnittet pratar vi om varför hifi med retro-design är så populärt. Vi diskuterar också 50-årsjubileet för Pink Floyds legendariska album ”Dark Side of the Moon”. Och så hinner vi med lite om highend-nätverksspelare och om Tesla Model S Plaid, som Geir har testat.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Mycket nöje!

Fler avsnitt

L&B TechCast – avsnitt 8

I det här avsnittet pratar Åsa, Lasse, Peter och Geir bland annat om de tekniska svårigheterna man kan råka ut för om man köper kinesiska produkter.

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 7

I det här avsnittet pratar vi om TV och soundbar-högtalare. Hur stor ska TV:n vara? Ska du välja LED, QLED eller OLED? Varför är ljudet på TV:n så dåligt att man behöver en soundbar och subwoofer också?

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 6

I det här avsnittet har vi experten Bjørn Erik Forberg som gäst och pratar om rumskorrektion och aktiva/passiva högtalare.

Läs mer
Redaktion
Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Intervju med Hegel, och vad man bör tänka på inför Black Week.

Säsongsstart L&B TechCast

Live-avsnitt av TechCast på Elgiganten Campus

Lyssna på vår senaste podd!

Lyssna på det senaste TechCast-avsnittet

L&B TechCast – avsnitt 9

L&B TechCast – avsnitt 8

L&B TechCast – avsnitt 6

L&B TechCast – avsnitt 5

L&B TechCast, avsnitt 4

L&B TechCast – avsnitt 3

L&B TechCast – avsnitt 2

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen