Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

L&B TechCast – avsnitt 9

I det här avsnittet pratar vi om hifi med retro-design, Pink Floyds legendariska album "Dark Side of the Moon", highend-nätverksspelare och den vansinniga Tesla Model S Plaid.

Skrivet av - Publicerad 2023-01-27 - 15:45
L&B TechCast – avsnitt 9

Välkommen till det nionde avsnittet av Ljud & Bilds podd, med det passande namnet L&B TechCast. Som vanligt handlar det om passionen för teknik och bra ljud.

I det här avsnittet pratar vi om varför hifi med retro-design är så populärt. Vi diskuterar också 50-årsjubileet för Pink Floyds legendariska album “Dark Side of the Moon”. Och så hinner vi med lite om highend-nätverksspelare och om Tesla Model S Plaid, som Geir har testat.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Mycket nöje!

Fler avsnitt

L&B TechCast – avsnitt 8

I det här avsnittet pratar Åsa, Lasse, Peter och Geir bland annat om de tekniska svårigheterna man kan råka ut för om man köper kinesiska produkter.

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 7

I det här avsnittet pratar vi om TV och soundbar-högtalare. Hur stor ska TV:n vara? Ska du välja LED, QLED eller OLED? Varför är ljudet på TV:n så dåligt att man behöver en soundbar och subwoofer också?

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 6

I det här avsnittet har vi experten Bjørn Erik Forberg som gäst och pratar om rumskorrektion och aktiva/passiva högtalare.

Läs mer
Redaktion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen