Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Första avsnittet av den andra säsongen av L&B TechCast

I det här avsnittet pratar vi om populära soundbar-högtalare och den nya iPhone 15. Vi besökte nyligen elektronikmässan IFA och lämnar en rapport.

Av / 2023-09-25 - 09:48
Första avsnittet av den andra säsongen av L&B TechCast

Välkommen till det första avsnittet av säsong 2 av Ljud & Bilds podcast, med det passande namnet L&B TechCast. Som alltid handlar det om vår passion för teknik och bra ljud.

Är världens viktigaste elektronikmässa på nedgång? Vi pratar om IFA-mässan som vi nyligen besökte. Här är vad du behöver veta om den nylanserade iPhone 15. Tesla har uppgraderat Model 3, är vi exalterade eller likgiltiga? Och sist men inte minst, det nya soundbar-testet gav oss några aha-upplevelser, gissa vilka? På slutet pratar Geir också lite om uppköpet av ljudformatet MQA. Kommer det att leva vidare med nya ägare?

Om du har kritik, beröm, frågor eller förslag skulle vi uppskatta din feedback på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller via e-post till: redaktionen@ljudochbild.se

Trevlig lyssning!

 

 

Läs också Soundbar: Så får du det bästa TV-ljudet Om en soundbar inte ska vara en kompromiss gäller det att hålla tungan rätt i mun – och ett lite lösare tag om plånboken. Det lönar sig.

 

 

 

 

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lyssna på experternas tips!

Tar robotarna över?

Intervju med Hegel, och vad man bör tänka på inför Black Week.

Säsongsstart L&B TechCast

Live-avsnitt av TechCast på Elgiganten Campus

Lyssna på vår senaste podd!

Lyssna på det senaste TechCast-avsnittet

L&B TechCast – avsnitt 9

L&B TechCast – avsnitt 8

L&B TechCast – avsnitt 6

L&B TechCast – avsnitt 5

L&B TechCast, avsnitt 4

Rulla till toppen