Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Exklusivt

L&B TechCast – avsnitt 12 (LIVE)

I det här live-avsnittet har vi besökt Elgiganten Campus, där många av leverantörerna avslöjar vilka nya produkter som kommer.

Skrivet av / 2023-05-23 - 15:51
L&B TechCast – avsnitt 12 (LIVE)

I detta avsnitt har vi besökt Elgiganten Campus, där många leverantörer avslöjar vilka nya produkter som kommer. Om du undrar vilken typ av TV du ska köpa eller vilken soundbar som har äkta Dolby Atmos bör du följa med här. Vi pratar med kunniga personer från Samsung, Sony, LG, TCL, JBL och Bose, som också avslöjar lite om vilka nya produkter som är riktigt heta och vad som snart kommer att dyka upp i butikerna.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Mycket nöje!

 

Du har väl inte missat några tidigare avsnitt?

L&B TechCast – avsnitt 11

I det här avsnittet diskuterar vi bland annat varför Dolby Atmos är det viktigaste som har hänt inom ljud på länge. Och varför är retro-hifi inte samma sak som vintage-hifi?

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 10

I det här avsnittet blir det snack om mobiltrender, svindyra högtalare och (som vanligt) lite om elbilar. Och så har vi en jättestor överraskning!

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 9

I det här avsnittet pratar vi om hifi med retro-design, Pink Floyds legendariska album "Dark Side of the Moon", highend-nätverksspelare och den vansinniga Tesla Model S Plaid.

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 8

I det här avsnittet pratar Åsa, Lasse, Peter och Geir bland annat om de tekniska svårigheterna man kan råka ut för om man köper kinesiska produkter.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Lyssna på vår senaste podd!

Lyssna på det senaste TechCast-avsnittet

L&B TechCast – avsnitt 9

L&B TechCast – avsnitt 8

L&B TechCast – avsnitt 6

L&B TechCast – avsnitt 5

Rulla till toppen