Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

L&B TechCast – avsnitt 10

I det här avsnittet blir det snack om mobiltrender, svindyra högtalare och (som vanligt) lite om elbilar. Och så har vi en jättestor överraskning!

Av / 2023-03-17 - 16:16
L&B TechCast – avsnitt 10

Välkommen till det tionde avsnittet av Ljud & Bilds podd, med det passande namnet L&B TechCast. Som vanligt handlar det om passionen för teknik och bra ljud.

I det här avsnittet diskuterar vi de hetaste mobiltrenderna. Vem hade väl kunnat tro att vi skulle gilla hoprullbara skärmar? Kinesiska bilmärken kommer för fullt, men är det något man bör veta innan man köper en kinesisk elbil? Vi diskuterar också trådlös highend – självmotsägelse eller realitet? Och när vi ändå pratar om highend så måste vi berätta att vi har DALI Kore i testrummet. Högtalare för 800 000 kronor paret! Till sist ska vi avslöja en helt ny produkt: lanseringen av en ny webbplats.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

 

L&B TechCast – avsnitt 9

I det här avsnittet pratar vi om hifi med retro-design, Pink Floyds legendariska album "Dark Side of the Moon", highend-nätverksspelare och den vansinniga Tesla Model S Plaid.

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 8

I det här avsnittet pratar Åsa, Lasse, Peter och Geir bland annat om de tekniska svårigheterna man kan råka ut för om man köper kinesiska produkter.

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 7

I det här avsnittet pratar vi om TV och soundbar-högtalare. Hur stor ska TV:n vara? Ska du välja LED, QLED eller OLED? Varför är ljudet på TV:n så dåligt att man behöver en soundbar och subwoofer också?

Läs mer

L&B TechCast – avsnitt 5

I det femte avsnittet pratar vi bland annat om lanseringen av nya iPhone 14, nya Apple Watch Ultra och om hopfällbara mobiltelefoner har någon framtid.

Läs mer
Redaktion
Ljud & Bilds och L&B Homes journalister väljer och utför noggranna tester på ca. 475-500 produkter varje år. Vi testar de flesta saker som går på el – vare sig det är TV-apparater, mobiltelefoner, högtalare, bärbart ljud, hi-fi, kameror, hemmabio, ultrabooks, smartklockor, surfplattor etc.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lyssna på experternas tips!

Tar robotarna över?

Intervju med Hegel, och vad man bör tänka på inför Black Week.

Säsongsstart L&B TechCast

Live-avsnitt av TechCast på Elgiganten Campus

Lyssna på vår senaste podd!

Lyssna på det senaste TechCast-avsnittet

L&B TechCast – avsnitt 9

L&B TechCast – avsnitt 8

L&B TechCast – avsnitt 6

L&B TechCast – avsnitt 5

L&B TechCast, avsnitt 4

Rulla till toppen