TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

L&B TechCast: Episode 3

Lasse tycker att soundbar-högtalare låter uselt. Geir tycker att allt beror på priset och att de dyrare varianterna kan vara ett alternativ till vanliga högtalare.

forfatter
Publicerad 2022-07-04 - 09:14

Välkommen till tredje avsnittet av Ljud & Bilds podcast, som passande nog heter L&B TechCast. Som alltid handlar det om passionen för teknik, bra ljud och det goda livet.

UEzhoNn8I vårt tredje avsnitt diskuteras det mycket om soundbar-högtalare och om de kan mäta sig med ett par stereohögtalare. Ett annat tema är den pågående krisen i branschen där det inte går att bygga produkter eftersom det saknas komponenter. Som avslutning pratar vi om PC vs. Mac.

L&B TechCast är en månatlig podcast om teknik, hifi, TV, smarta hem, elbilar och allt annat som går på el.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Trevlig lyssning

L&B TechCast Episode 3
/

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ljud & Bild Podcast: Episode 3 Lasse tycker att soundbar-högtalare låter uselt. Geir tycker att allt beror på priset och att de dyrare varianterna kan vara ett alternativ till vanliga högtalare.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Välkommen till Ljud & Bilds första podcast Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend