TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

L&B TechCast: Episode 1

Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?

forfatter
Publicerad 2022-05-03 - 13:00

Välkommen till L&B TechCast, Ljud & Bilds första podcast. Det handlar som alltid om passionen för teknik, bra ljud och det goda livet.

UEzhoNn8I vårt allra första avsnitt berättar Geir Gråbein om hur han fastnade för hifi och vad han egentligen tycker om bra ljud. Vår TV-guru Audun har sina egna åsikter om just detta och Lasse berättar om vad man gjorde förr när Forden inte hade någon bilstereo.

Många undrar varför vi skriver om elbilar, det får du svaret på här – och du blir kanske förvånad.

L&B TechCast är en månatlig podcast om teknik, hifi, TV, smarta hem, elbilar och allt annat som går på el.

Har du ris, ros, frågor eller kommentarer så får du gärna skriva på Ljud & Bilds Facebook-sida. Eller skicka mail till .

Trevlig lyssning

L&B TechCast Episode 1
/

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Välkommen till Ljud & Bilds första podcast Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend