TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

TikTok-appen för Samsung TV nu i Sverige

Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.

forfatter
Publicerad 2023-01-20 - 15:36

TikTok är den populära mobilappen som låter dig dela korta videoklipp med mimande till låtar, humor, dans – kort sagt, det mesta. TikTok-appen har funnits tillgänglig på Samsung Smart TV-apparater i delar av Europa under en längre tid, men har först nu släppts i Sverige!

Läs också Nu kan du titta på TikTok på TV! Snart kommer den populära TikTok-appen till Samsungs smarta TV-apparater.

TikTok på Samsung TV

TikTok-appen för TV är gjord speciellt för att ses hemma i soffan. Du kan se rekommenderat innehåll i ”För dig”, kolla in profilerna man följer i ”Följer” och de senaste och mest visade videorna. Innehållet är organiserat i olika kategorier som täcker allt från spel och komedi, till matlagning, djur, träning och mycket mer.

DSC_6792 DSC_6797 DSC_6795
<
>
TikTok-appen är nu tillgänglig på svenska Samsung-skärmar. Här från Ljud & Bilds TikTok-profil. (Foto: Audun Hage)

Finns på nyare Samsung-modeller

TikTok-appen är nu tillgänglig för nedladdning på Samsungs smart-TV-modeller från 2018 och senare. Vi hittade den enkelt i Samsungs appgalleri på en Samsung QN90B som vi har stående på testbänken. Ha det så kul!

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
Nya ljudformat i LG TV från 2023 LG lanserar stöd för DTS-surroundljud i sina kommande TV-modeller för 2023
lbpluss
IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
lbpluss
Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Bild av studiokvalitet Panasonic LZ1500E ger imponerande hög kontrast och färgexakta bilder, och är något av det närmaste vi kan komma en studiomonitor för hemmabruk. En TV för den riktigt kräsna!
lbpluss
Samsung Relumino Ett nytt bildläge för Samsung TV-apparater ska göra bilden lättare att tyda för personer med nedsatt syn.
Följ Ljud & Bild