Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

IFA 2023 börjar idag

IFA 2023 öppnar officiellt imorgon, men de stora lanseringarna är redan igång!

Skrivet av / 2023-08-31 - 11:26
IFA 2023 börjar idag

Då är det mässdags igen! Och IFA 2023 är inte vilken mässa som helst, utan årets största mässa för underhållningselektronik på europeisk mark. Och den viktigaste för Ljud och Bilds läsare. Eftersom de produkter som kommer att lanseras i Berlin under de kommande dagarna vanligtvis är tillgängliga omedelbart, eller åtminstone inom kort.

Mässan öppnar officiellt först på fredag, men inför den officiella invigningen tävlar tillverkarna om att vara först och stjäla showen med de största nyheterna. De första presskonferenserna ägde rum igår och idag brakar det loss på riktigt. Mässan stänger tisdagen den 5 september.

För att täcka så mycket av IFA 2023 som möjligt har vi så många som fyra personer på mässgolvet i Berlin (med 21 stora mässhallar att täcka kommer de ändå inte att trampa varandra på tårna). Härifrån kommer de att rapportera om de mest spännande nyheterna inom TV, Hi-Fi och högtalare.

Så håll utkik efter våra Berlin-nyheter. Vi uppdaterar hela tiden, medan mässan pågår.

Och det kommer även nyheter inom smarta hem, datorer och bilar på vårt systermedia, L&B Home.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer sofistikerad konst till The Frame

Här är höstens nya TV-modeller från Philips

Ny Playstation-app för Android TV

Thomson på IFA: Visar genomskinlig OLED

Storskärm med gaming mode

Stora, starka och blixtsnabba TV-apparater från Hisense

Rulla till toppen