TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

165-tums TV i kinetisk skulptur

Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.

forfatter
Publicerad 2022-07-22 - 11:42

Låt oss bara erkänna det: Medan du kan hävda att vissa högtalare dekorerar vardagsrummet, är TV-apparater bara fula! En stor svart fyrkant som dominerar en stor del av väggen.

Om du vill dölja din gigantiska tv, och samtidigt tydligt visa att du badar i pengar, är C Seed N1 förmodligen namnet på din nästa TV.

Den Porsche-designade TV:n ser ut som en låg, modern metallskulptur i vardagsrummet när den inte används. När TV:n slås på stiger skulpturen majestätiskt från golvet och skärmen vecklas ut. Även om det närmar sig vanvettiga mängder pengar är det inte utan att vi är lite fascinerade av finmekaniken bakom apparaten.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 viker ut sig från skulptur till TV. (Foto: C Seed)

Vi verkar i den övre delen av high end-marknaden. Många av våra klienter är konstsamlare. Och de kräver en visuell kvalitet som matchar en mycket raffinerad inredning.

säger C Seeds direktör Alexander Swatek (i denna prisklass har du inte kunder, utan klienter –red).

C Seed N1 finns i storlekarna 165″, 137″ och 103″. Priserna börjar på 180 000 euro.  Så närmare 1,9 miljoner kronor.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen är en lyx-TV Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.
Stranger Things får rumsligt ljud Den fjärde säsongen av Stranger Things kommer strax att låta ännu bättre.
Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Nya QLED-TV-apparater från... Sharp?! Sharp är tillbaka i Norden och presenterar en ny Android TV-serie med QLED-teknik och inbyggt ljud från Harman Kardon!
TCL lanserar 98-tummare till rekordpris Drömmer du om en riktig biograf hemma? TCL slår ett slag för de riktigt stora TV-skärmarna med 98C735.
LG avslöjar ny design-TV En potentiell utmanare till Samsung The Frame?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend