TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

165-tums TV i kinetisk skulptur

Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.

forfatter
Publicerad 2022-07-22 - 11:42

Låt oss bara erkänna det: Medan du kan hävda att vissa högtalare dekorerar vardagsrummet, är TV-apparater bara fula! En stor svart fyrkant som dominerar en stor del av väggen.

Om du vill dölja din gigantiska tv, och samtidigt tydligt visa att du badar i pengar, är C Seed N1 förmodligen namnet på din nästa TV.

Den Porsche-designade TV:n ser ut som en låg, modern metallskulptur i vardagsrummet när den inte används. När TV:n slås på stiger skulpturen majestätiskt från golvet och skärmen vecklas ut. Även om det närmar sig vanvettiga mängder pengar är det inte utan att vi är lite fascinerade av finmekaniken bakom apparaten.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 viker ut sig från skulptur till TV. (Foto: C Seed)

Vi verkar i den övre delen av high end-marknaden. Många av våra klienter är konstsamlare. Och de kräver en visuell kvalitet som matchar en mycket raffinerad inredning.

säger C Seeds direktör Alexander Swatek (i denna prisklass har du inte kunder, utan klienter –red).

C Seed N1 finns i storlekarna 165″, 137″ och 103″. Priserna börjar på 180 000 euro.  Så närmare 1,9 miljoner kronor.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
Nya ljudformat i LG TV från 2023 LG lanserar stöd för DTS-surroundljud i sina kommande TV-modeller för 2023
lbpluss
IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
lbpluss
Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Bild av studiokvalitet Panasonic LZ1500E ger imponerande hög kontrast och färgexakta bilder, och är något av det närmaste vi kan komma en studiomonitor för hemmabruk. En TV för den riktigt kräsna!
lbpluss
Samsung Relumino Ett nytt bildläge för Samsung TV-apparater ska göra bilden lättare att tyda för personer med nedsatt syn.
Följ Ljud & Bild