Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

The Explorers: Utforska världen i 4K HDR på Philips-tv

Om du har en Philips-tv från 2019 eller senare kan du nu prova att vara upptäcktsresande!

Skrivet av / 2022-03-23 - 10:00
The Explorers: Utforska världen i 4K HDR på Philips-tv

Philips har ingått ett samarbete med organisationen The Explorers, som arbetar med att dokumentera djur- och växtliv världen över. Organisationen syftar till att öka medvetenheten om att bevara jordens naturliga, kulturella och mänskliga arv

För att göra det erbjuder The Explorers bland annat en stor katalog med foto och video i premium 8K och 4K HDR-kvalitet, som är tillgänglig via appen med samma namn. Om du har en Philips tv från 2019 eller senare har du nu möjlighet att prova tjänsten gratis!

The explorers announcement 01
Streamingtjänsten Explorers är nu tillgänglig på Philips TV. (Foto: Philips).

4 månader gratis för Philips tv-ägare

Samarbetet med The Explorers innebär att ägare av nyare Philips TV-modeller kan testa appen gratis under en 4-månaders provperiod. Philips TV-ägare kommer också att ha tillgång till exklusivt innehåll som produceras i vår, med ett dedikerat team av fotografer och videografer som utforskar den karibiska ön Martinique.

DSC 1751 scaled 1 DSC 1758 scaled 1 DSC 1728 scaled 1 DSC 1735 scaled 1 DSC 1729 scaled 1
<
>
Explorers-appen erbjuder massor av videomaterial i 8K och 4K HDR-kvalitet. (Foto: Audun Hage)

Hur du hittar appen

Appen är tillgänglig för nedladdning på Philips Smart TV från 2019 och senare med Android eller Saphi användargränssnitt. Den kommer också förinstallerad på Philips 2022 tv-modeller som kommer att lanseras från april och framåt. Provperioden måste påbörjas före den 31 december 2022.

Läs också Philips-OLED som kan nästan allt Med superläcker bildkvalitet, färgsprakande Ambilight och saftigt ljud från Bowers & Wilkins bjuder Philips OLED+936 på extraordinära TV-upplevelser. Men det är klart, det kostar!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen