Search
Generic filters

Virtuell verklighet kommer till porr

Porrbranschen fortsätter att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen.

Där nu teknik finns, där brukar också porrbranschen finnas. Virtuell verklighet är inget undantag. Nu dyker nämligen VR-porrwebbplatserna upp. En av dem är VR Bangers, som har

videor som filmas i 360 grader i 4K Ultra HD-upplösning.

Precis som när porrindustrin gick i bräschen för tekniker som DVD, VHS och internetvideo förväntas den virtuella verkligheten också bli en stor satsning. Oculus, som tillverkar VR-glasögonen Oculus Rift, fick mellan januari och november 2,7 procent av all sin trafik länkad från porrsajter. Allt enligt statistik från Similar Web.

VR Bangers, som håller till i Los Angeles, lovar att gör VR-porr mer tillgängligt genom att erbjuda ”ultra-realistiska upplevelser på alla enheter, inklusive smartmobiler”. 360-poerspektivet ska göra att det känns som om man ”är med i scenen”. Sedan är bara frågan om man verkligen har lust att komma så nära inpå.

Källa: Venturebeat

Artikelfoto: iStock

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.