Läcker spelskärm från Acer

Acer visade även upp imponerande spelskärm och projektorer

Bland överraskningarna på Acers pressvisning var att man nu satsar hårt på spelsegmentet med sin Predator-serie.

predator laptop

Man visade upp ett läckert stationärt kraftpaket samt laptopen ovan.

predator tablet

Men även en surfplatta(!) inriktad på spelande. Tyvärr fanns ingen av dem med i listan över produkter till Skandinaviska marknaden.

predator screen

Vad som däremot fanns med är den läckra Predator Z35, en 35-tums(!) böjd spelskärm med full HD-upplösning, 144 Hz frekvens och stöd för Nvidia G-Sync.

acer p5515

Man presenterade även tre nya projektorer. K138ST som sägs vara världens första LED-projektor som kompenserar för omgivande ljus, U5320W som kan stå extremt nära duken, samt ovan visade P5515 som är en Full HD-projektor med förbättrad geometrisk kompensation.

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.