Search
Generic filters

Automatisera med Flow

Microsoft lanserar tjänst liknande If-This-Then-That

Om man önskar att det fanns notifieringar som upphovsmännen inte tänkt på, eller om man alltid vill att en viss sak ska hända när något annat händer, då är automatiserings-tjänster en gudagåva.

Nu hoppar även Microsoft på tåget med sin nya tjänst Flow. Tanken är att användare som hittar på något fiffigt ska kunna dela med sig av sina recept. Men redan från början bjuder Microsoft på en hel del smidiga recept på automatiseringar, och trevligt nog inte bara bland sina egna appar och tjänster.

(Foto: Tillverkare)

Man kan exempelvis få bifogade filer från mejlen sparade på Dropbox, göra automatiska backuper, kopiera postningar mellan Twitter och Facebook, synka foton mellan olika molntjänster. Och inte minst få en rejäl notifiering när någon av cheferna skickar dig ett mejl.

Prova själv på flow.microsoft.com

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.