Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Automatisera med Flow

Microsoft lanserar tjänst liknande If-This-Then-That

Av / 2016-05-04 - 17:41
Automatisera med Flow

Om man önskar att det fanns notifieringar som upphovsmännen inte tänkt på, eller om man alltid vill att en viss sak ska hända när något annat händer, då är automatiserings-tjänster en gudagåva.

Nu hoppar även Microsoft på tåget med sin nya tjänst Flow. Tanken är att användare som hittar på något fiffigt ska kunna dela med sig av sina recept. Men redan från början bjuder Microsoft på en hel del smidiga recept på automatiseringar, och trevligt nog inte bara bland sina egna appar och tjänster.

(Foto: Tillverkare)

Man kan exempelvis få bifogade filer från mejlen sparade på Dropbox, göra automatiska backuper, kopiera postningar mellan Twitter och Facebook, synka foton mellan olika molntjänster. Och inte minst få en rejäl notifiering när någon av cheferna skickar dig ett mejl.

Prova själv på flow.microsoft.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI, AI och mer AI i Googles planer

Nu kan du prata med ChatGPT

NASA:s robottåg på Månen

Google Gemini blir mer allsmäktig

Skärmen gör allt utom att läsa tankar!

AI planerar svenskars semester

Styr datorn med hjärnan

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

Rulla till toppen