Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nu kan du sätta en Tile-spårare på katthalsbandet

Vill du inte bara hålla koll på nycklarna utan även kissekatten är Tile for Cats något för dig.

Av / 2023-04-29 - 16:19
Nu kan du sätta en Tile-spårare på katthalsbandet

Tile var det första företaget som hade fungerande spårningsbrickor för att hålla koll på nyckelknippan, plånboken och väskan. De har sedan dess fått konkurrens av Samsung Galaxy Smarttag och Apple Airtag. Men de är fortfarande intressanta eftersom det är den enda produkten som fungerar oberoende av vilket märke din mobil har.

Tile for Cats (Foto: Tile)

De har smart nog olika spårningsbrickor med olika format och prestanda så att du ska kunna hitta den perfekta för ditt ändamål. Pro är störst och har längst räckvidd, Mate som är standardbrickan, Slim som passar i kreditkortsfacket i plånboken samt knappformade Sticker som man kan klistra fast på lite vad som helst.

Läs också Leta med Tile så hittar du dina tappade nycklar Längre räckvidd och skydd mot stalking.

Ingen av dem är dock särskilt lämplig för att spåra husdjur med. Det har de nu rått bot på med ett nytt tillbehör kallat Tile for Cats. Det är helt enkelt en silikonhållare som är lätt att fästa på halsbandet och som har plats för en Sticker-spårare.

Tile for Cats (Foto: Tile)

 

”Pets play an important role in our lives and we strive to meet the needs of the entire family, or chosen family,” said Life360 Co-Founder and Chief Executive Officer Chris Hulls. ”Our designers saw that users were seeking ways to monitor their cat’s whereabouts and creating makeshift attachments. So it was a no-brainer to develop a much-needed cat accessory for our ecosystem that connects and protects everyone and everything that matters most.”

Spåraren har en Bluetooth-räckvidd på 76 meter och det inbyggda batteriet räcker i tre år. Tack vare IP67-vattentålighet är det inga problem att katten springer omkring med den utomhus. Genom att länka familjemedlemmarna på sitt konto kan alla hjälpas åt att hålla koll på var katten håller hus.

Läs mer: Tile for Cats

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Uppkopplad ölbryggare för det smarta hemmet

Robotgräsklippare med cylinder

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

Rulla till toppen