Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

nyhet

Hyper-nyheter från Kingston

Trådlöst headset och färgstrålande mus och tangentbord från Kingstons spelavdelning.

Skrivet av / 2018-01-12 - 09:33
Hyper-nyheter från Kingston

HyperX, som är Kingstons spelavdelning, har för första gången klippt sladdarna. Cloud Flight är märkets första trådlösa headset. I HyperX CES-monter på Hotel Venetian hittade man också RGB-spelutrustning, inklusive Alloy Elite RGB, ett mekaniskt tangentbord, och den nya spelmusen Pulsefire Surge RGB.

 

HyperX Cloud Flight Wireless Headset

HyperX Cloud Flight headsetet (bilden överst) påstås ha den längsta batteritiden på marknaden i dag: 30 timmar. Öronkåporna är slutna och kan roteras 90 grader, så att man enkelt kan lyssna på omgivningen. Headsetet är TeamSpeak- och Discord-godkänt och innehåller en löstagbar brusreducerande mikrofon. Det fungerar med PC, PS4 och PS4 Pro. Det finns kontroller som justerar LED-effekter, mikrofon, effekt och volym. Hur allting fungerar i praktiken kommer snart att visa sig eftersom vi har fått tag i ett av de första testexemplaren.

 

HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard

HyperX Alloy Elite RGB-tangentbordet är HyperX första mekaniska tangentbord med RGB-ljus. Det har tre användardefinierade ljusprofiler som lagras i tangentbordets inbyggda minne. Tangentbordet är byggt över en solid stålram och tangenter från Cherry, som får beaktas som tangentbordens Rolls-Royce. Man välja mellan röda, bruna och blå knappar. Skillnaden mellan de tre är trögheten, och huruvida man vill ha det tydliga klickljudet.

 

HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse

Till sist finns musen vars namn är lika överdrivet som de övriga enheterna: HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse. Den har dynamiska 360-graders RGB-ljuseffekter, och ska dessutom vara både exakt och stabil. Upp till 16000 dpi-upplösning (det är mycket, det!) och knappar som garanterat tål 50 miljoner klickningar.

 

Tillgänglighet och pris

HyperX Cloud Flight-headsetet går att köpa från och med januari för 1 600 kronor. HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard är också på väg till butikerna. Priset blir 1 700 kronor. HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse släpps under andra kvartalet, men priset är fortfarande okänt.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen