Nyhet

Bose Soundlink Flex kan tas med vart som helst

En utmanare till Sonos Roam?
Flex – Ny bärbar Bluetooth-högtalare Bo
forfatter

Bose har trådlösa högtalare i olika storlekar och former: Nu har de kläckt en ny kompakt och robust modell. Bose Soundlink Flex är gjord för att tåla stryk och kan vara en intressant konkurrent till Sonos Roam, Sony SRS-XB33 och andra bärbara Bluetooth-högtalare.

Bose-Soundlink-Flex-work-hard-989x557 Bose-Soundlink-Flex-workshop-989x742 Bose-Soundlink-Flex-989x742
<
>
Foto: Bose

Bose Soundlink Flex

Den nya högtalaren från Bose har måtten 20 x 9 x 5 centimeter och är IP67-klassad, vilket innebär att den ska tåla en viss mängd vatten, damm och smuts. Bose berättar att högtalaren flyter i vatten, men inte bör ligga där för länge. Ett pulverlackerat stålgaller skyddar mot stötar och fall.

Bose har utrustat högtalaren med kraftfulla element, bland annat två passiva baselement som förbättrar basresponsen. En gyrosensor (Bose PositionIQ) känner av hur högtalaren är placerad (horisontellt, vertikalt, etc.) och optimerar ljudet därefter.

Bose Soundlink Flex exploded
Foto: Bose

SoundLink Flex kan komma ihåg upp till åtta Bluetooth-anslutningar för att göra det enkelt att växla från en enhet till en annan. Den kan också kopplas ihop med en extra Flex-modell för att spela i stereo, eller kopplas ihop med andra Bose-högtalare (till exempel en soundbar) och dela ljudet med dem, till exempel om man vill lyssna på TV-nyheterna i ett annat rum. Den har också en inbyggd mikrofon så att den kan användas för mobilsamtal.

Bärbara högtalare till påsk Oavsett om du får resa bort i påsk eller måste hålla dig hemma i grannskapet så blir allt bättre med en av de här bärbara högtalarna.
reisehøyttalere Portable Speakers spring 2021 SPREAD(easter theme)

Bose Soundlink Flex ska kunna spela i upp till 12 timmars på en laddning och laddas via USB-C. Den väger lite över ett kilo och finns i svart, vitt och blått.

Svenskt pris är inte bekräftat ännu, men högtalaren kostar 149 dollar i USA så räkna med ungefär 1 800 kronor här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *