TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Emily Blunt trailer – The English

Prime Video släpper nu trailern för den kommande westernserien The English.

forfatter
Publicerad 2022-10-15 - 16:46

Prime Video släpper nu den officiella trailern för den kommande westernserien The English, med actionvana Emily Blunt (A Quiet Place, Sicario) i huvudrollen.

The English är en episk western där någon jagas, från den hyllade författaren Hugo Blick. Serien fokuserar på kärnteman som identitet och hämnd för att berätta en enstående historia om ras, makt och kärlek.

Läs också Edge of Tomorrow 3D Tom Cruise har inte direkt imponerat de senaste åren, så det var med viss skepsis vi satte på Edge of Tomorrow 3D. Men tänk så (härligt) fel man kan ha!

En brittisk aristokratisk kvinna, Lady Cornelia Locke (Blunt) och Pawnee-indianen Eli träffas på den amerikanska prärien 1890. De försöker korsa det ödsliga ”American Heartland”, och möter ett samhälle byggt på blod, svett, brutalitet och (förlorade) drömmar. Deras slutdestination är nybyggarstaden Hoxem, Wyoming.

Båda har en klar uppfattning om sitt eget öde, men ingen av dem har någon aning om att de faktiskt har ett gemensamt förflutet.

In This Country, If You Wanna Win, You Can’t Fight Fair.

 

I Hoxem plågar en hel serie olösta mordpussel den lokala sheriffen Robert Marshall.

De bisarra och makabra morden, liksom den unga änkan Martha, avslöjar Cornelia och Elis sammanflätade förflutna. Plötsligt står de inför de krävande val som kommer att forma deras framtid.

The English (Foto: Prime Video)

De andra huvudrollerna inkluderar Chaske Spencer (Wild Indian, Echo) och Stephen Rea (The Crying Game). I rollistan finns bland andra Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones och Ciarán Hinds.

Alla sex avsnitten av miniserien släpps på premiärdagen den 11 november på Prime Video i Norden.

The-English_1-2 The-English_1-7 The-English_1-6 The English The English
<
>
The English (Foto: Prime Video)

The English serieskapare är Hugo Blick – som också fungerar som producent, regissör och manusförfattare.

Emily Blunt figurerar som exekutiv producent, tillsammans med Greg Brenman (Peaky Blinders).

Läs också Alla nya streaming-titlar i oktober Här alla nya serier och filmer som du kan streama i oktober – och nu får vi återse den härligt frispråkiga Tanya McQuoid!
The English (Foto: Prime Video)

Annons
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna en kommentar

Ny dansk Netflix-serie har premiär 5 januari 2023 Serien består av sex avsnitt, och bland skådespelarna finns Zlatko Buric, Mikael Bertelsen och Mads Brügger.
Den starkaste säsongen! I den tredje omgången av komedisocialdramat Pörni gör Henriette Steenstrup sin starkaste säsong.
Norsk rövar-folklore! Katastroffilmer med troll i huvudrollen är sällsynta. Men Netflix lyckas med en förvånansvärt underhållande äventyrsfilm.
Grönt ljus! HBO Max har precis gett Mike White klartecken för en tredje säsong av det dekadenta rikemansdramat.
Nytt från Pixar! Artisterna på Disney/Pixar är på gång med en ny animerad film. Nu har den första teasern släppts.
Huawei: Så går du runt HBO:s blockad Huawei bekräftar problem med streamingtjänster men föreslår en lösning.
Följ Ljud & Bild