TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Surface-konkurrent från Dell

2-i-1-dator med löstagbart tangentbord, 11:e generationens i7-processor och 5 Mp-kamera för videomöten.

I en tid när arbetsplatsen har blivit mer mobil måste verktygen utvecklas i samma riktning. Dell Latitude 7320 Detachable är lätt (exakt hur lätt säger dock inte pressmeddelandet någonting om) och tangentbordet kan tas bort så att 13,3-tumsskärmen kan användas som en surfplatta. Ungefär som Microsoft Surface Pro X, som Dell-datorn uppenbarligen kommer att bli ren direkt rival till.

7320 Detachable har en 11:e generationens Intel Core i7-processor. Den har dessutom ett sjätte sinne i form av Express-Sign-in-funktionen, som upptäcker din närvaro och loggar in dig när du kommer i närheten av laptopen. Intel Wi-Fi 6, mobilt 4G LTE-bredband och eSIM-anslutning går att välja till. Den bärbara datorn har en 5 Mp-frontkamera och en 8 Mp-bakkamera.

Latitude 7320 Detachable: Pris och tillgänglighet

Dell Latitude 7320 Detachable är på väg ut till butikerna och kostar från ca 20 000 kronor.

dell.se

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.