TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Surface-konkurrent från Dell

2-i-1-dator med löstagbart tangentbord, 11:e generationens i7-processor och 5 Mp-kamera för videomöten.

forfatter
Publicerad 2021-05-05 - 15:01

I en tid när arbetsplatsen har blivit mer mobil måste verktygen utvecklas i samma riktning. Dell Latitude 7320 Detachable är lätt (exakt hur lätt säger dock inte pressmeddelandet någonting om) och tangentbordet kan tas bort så att 13,3-tumsskärmen kan användas som en surfplatta. Ungefär som Microsoft Surface Pro X, som Dell-datorn uppenbarligen kommer att bli ren direkt rival till.

7320 Detachable har en 11:e generationens Intel Core i7-processor. Den har dessutom ett sjätte sinne i form av Express-Sign-in-funktionen, som upptäcker din närvaro och loggar in dig när du kommer i närheten av laptopen. Intel Wi-Fi 6, mobilt 4G LTE-bredband och eSIM-anslutning går att välja till. Den bärbara datorn har en 5 Mp-frontkamera och en 8 Mp-bakkamera.

Latitude 7320 Detachable: Pris och tillgänglighet

Dell Latitude 7320 Detachable är på väg ut till butikerna och kostar från ca 20 000 kronor.

dell.se

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Snabbaste MacBook Air hittills Apples ultrabook har fått en ny design och en vitamininjektion som märks. Men priset är därefter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend