Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Surface-konkurrent från Dell

2-i-1-dator med löstagbart tangentbord, 11:e generationens i7-processor och 5 Mp-kamera för videomöten.
Latitude 7320 Detachable side

I en tid när arbetsplatsen har blivit mer mobil måste verktygen utvecklas i samma riktning. Dell Latitude 7320 Detachable är lätt (exakt hur lätt säger dock inte pressmeddelandet någonting om) och tangentbordet kan tas bort så att 13,3-tumsskärmen kan användas som en surfplatta. Ungefär som Microsoft Surface Pro X, som Dell-datorn uppenbarligen kommer att bli ren direkt rival till.

7320 Detachable har en 11:e generationens Intel Core i7-processor. Den har dessutom ett sjätte sinne i form av Express-Sign-in-funktionen, som upptäcker din närvaro och loggar in dig när du kommer i närheten av laptopen. Intel Wi-Fi 6, mobilt 4G LTE-bredband och eSIM-anslutning går att välja till. Den bärbara datorn har en 5 Mp-frontkamera och en 8 Mp-bakkamera.

Latitude 7320 Detachable: Pris och tillgänglighet

Dell Latitude 7320 Detachable är på väg ut till butikerna och kostar från ca 20 000 kronor.

dell.se

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.