annons
annons

Philips Hue vidgar vyerna

Nya sätt att integrera, nya ställen för belysning och en omdesignad app

Philips nöjer sig inte med att deras smartlampor i Hue-serien bara är mysbelysning man kan styra med mobilen. Eller ens att den kan synkroniseras med Ambilight i Philips TV-apparater.

Under andra kvartalet lanseras Hue Sync, en applikation för Windows 10 och MacOS High Sierra, som synkroniserar spel, film och musik som spelas upp på datorn med belysningen. Som vi tidigare berättat är Razer den första partnern, men många fler är på väg.

Philips Hue outdoor
Festligare utomhus till sommaren (Foto: Philips)

Samtidigt släpper man den uppdaterade Philips Hue 3.0-appen för iOS och Android. Dels är det äntligen lättare att själv välja färgtemperatur eller färg igen. Dels ska det bli lättare att installera och integrera tillbehör till Hue, samt kompatibla produkter från Philips samarbetspartners.

Dessutom lanserar man nya Philips Hue lampor till sommaren. Lämpligt nog är det lampor för utomhusbruk. Man kan inte bara göra kräftskivan festligare, utan även höja säkerheten. Antingen genom rörelseaktivering av belysningen, eller med automatisering som simulerar att man är hemma på semestern.

Läs mer på meethue.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-