TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Polestar 3 lanseras 12 oktober

Se bilderna från lanseringen av Polestar 3 med start klockan 19.

forfatter
Publicerad 2022-10-11 - 19:36

Polestar 3 lanseras onsdag 12 oktober klockan 19 och Ljud & Bild är på plats under lanseringen. Då kan vi berätta om sortiment, pris, leveranstid och efteråt delar vi med oss av vårt första intryck utifrån vad vi får reda på under lanseringsdagen.

Jämfört med Polestar 2 är Polestar 3 en stor SUV med gott om plats, fyrhjulsdrift och två elmotorer. Vi vet också att den får nya säkerhetssystem inklusive LIDAR och luftfjädring med aktiva dämpare som standard.

Storlek och pris är sannolikt jämförbara med Audi e-Tron, Mercedes EQE SUV och BMW iX M50. Och med ett prestandapaket som levererar 380 kW (510 hk) och 910 Nm vridmoment kan man förvänta sig prestanda i samma klass som BMW.

Polestar 3 kommer att byggas i en ny fabrik i Chengdu, Kina och senare i South Carolina, tillsammans med kommande Volvo EX90, som den delar plattform med.

Foto: Polestar

 

Polestar 3 får världspremiär den 12 oktober

Se lanseringen av Polestar 3 här

Håll ögonen öppna när vi får se Polestar 3 den 12 oktober.

Polestar 2 Performance Engineered

Trimmad Polestar 2

Polestar 2 får ännu högre effekt och blir ännu sportigare med en uppgradering du fixar själv.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Volkswagens senaste blir superbillig En kompakt och prisvärd elbil i Polo-storlek förväntas 2025 - billigare och större än du tror.
Förbud mot Easee-laddboxar Elsäkerhetsverket har granskat laddboxar vilket lett till försäljningsförbud för två modeller.
BMW bekräftar i5 Den elektriska 5-serien närmar sig.
lbpluss
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alla kan inte köra Tesla... Mercedes EQA 300 är inte den snabbaste eller mest uthålliga el-SUVen, men vilken komfort!
Porsche planerar sportig SUV 2027 kommer Porsches nya el-SUV.
Följ Ljud & Bild