TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Polestar 3 lanseras 12 oktober

Se bilderna från lanseringen av Polestar 3 med start klockan 19.

forfatter
Publicerad 2022-10-11 - 19:36

Polestar 3 lanseras onsdag 12 oktober klockan 19 och Ljud & Bild är på plats under lanseringen. Då kan vi berätta om sortiment, pris, leveranstid och efteråt delar vi med oss av vårt första intryck utifrån vad vi får reda på under lanseringsdagen.

Jämfört med Polestar 2 är Polestar 3 en stor SUV med gott om plats, fyrhjulsdrift och två elmotorer. Vi vet också att den får nya säkerhetssystem inklusive LIDAR och luftfjädring med aktiva dämpare som standard.

Storlek och pris är sannolikt jämförbara med Audi e-Tron, Mercedes EQE SUV och BMW iX M50. Och med ett prestandapaket som levererar 380 kW (510 hk) och 910 Nm vridmoment kan man förvänta sig prestanda i samma klass som BMW.

Polestar 3 kommer att byggas i en ny fabrik i Chengdu, Kina och senare i South Carolina, tillsammans med kommande Volvo EX90, som den delar plattform med.

Foto: Polestar

 

Polestar 3 får världspremiär den 12 oktober

Se lanseringen av Polestar 3 här

Håll ögonen öppna när vi får se Polestar 3 den 12 oktober.

Polestar 2 Performance Engineered

Trimmad Polestar 2

Polestar 2 får ännu högre effekt och blir ännu sportigare med en uppgradering du fixar själv.

Annons
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

Opel Astra lanseras i två elektriska versioner Sports Tourer Electric kan bli bilen familjen önskar sig.
Buzz vänder på en femöring! Den moderna versionen av folkvagnsbussen är en riktig fullträff – bortsett från ett problem.
Snabbare Abarth Fiat 500e Kommer snart med mer kraft och fejkat motorljud.
Den ikoniska Golf återuppstår som elbil Kommer förmodligen som elektrisk Golf GTI också.
Porsche Macan blir elektrisk: Här är de färska detaljerna Porsche har släppt fler detaljer om den elektriska versionen av Macan, som förväntas på vägen 2024. Det lovas över 600 hästkrafter, 100 kWh batteri och lång räckvidd!
Grymma Morgan får ljud från Sennheiser Morgan är sann brittisk bilkonst. Och nu får de ljudanläggning från självaste Sennheiser. Först ut är Plus Four och Plus Six.
Följ Ljud & Bild