TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

L&B TECHCAST

L&B TechCast – avsnitt 7 I det här avsnittet pratar vi om TV och soundbar-högtalare. Hur stor ska TV:n vara? Ska du välja LED, QLED eller OLED? Varför är ljudet på TV:n så dåligt att man behöver en soundbar och subwoofer också?
L&B TechCast – avsnitt 6 I det här avsnittet har vi experten Bjørn Erik Forberg som gäst och pratar om rumskorrektion och aktiva/passiva högtalare.
L&B TechCast – avsnitt 5 I det femte avsnittet pratar vi bland annat om lanseringen av nya iPhone 14, nya Apple Watch Ultra och om hopfällbara mobiltelefoner har någon framtid.
L&B TechCast, avsnitt 4 I det här avsnittet pratar vi om vintage! Allt från vilka skivspelare du ska satsa på till vilka äldre högtalarmärken du till varje pris bör hålla dig borta från.
L&B TechCast – avsnitt 3 Lasse tycker att soundbar-högtalare låter uselt. Geir tycker att allt beror på priset och att de dyrare varianterna kan vara ett alternativ till vanliga högtalare.
L&B TechCast – avsnitt 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Välkommen till Ljud & Bilds första podcast Vad är egentligen bra ljud, och när vet man när ljudet är bra? Varför tycker vi att det är smart att skriva om elbilar?
Följ Ljud & Bild