annonse
annonse

Soul Combat Usain Bolt

Usain Bolt

De här kan du jaga efter bussen med. Eller springa New York Marathon. Dessvärre är ljudet inte lika övertygande.

Sitter som gjutna på öronen. Öronkuddarna kan tvättas. Passar fint för aktiva människor.
Obalanserat och oengagerande ljud.

Souls hörlurar är kanske de som är coolast att titta på. I svart med gula, blå eller svarta ränder, den i gult har Usain Bolts berömda segergest på de slutna kåporna. Combat går att fälla ihop och sitter som gjutna runt öronen, och det ingår två par tvättbara kuddar – varav det ena är fuktavvisande. Brusdämpningen är inte särskilt bra med tanke på de stora kåporna, men det sitter naturligtvis fjärrkontroll och mikrofon på sladden så att du kan styra musiken och samtal. Om du har en iPhone.

För 2 000 kronor får man lov att hoppas på bra och välbalanserad ljudkvalitet. Men det saknas här. Ljudbilden är helt enkelt för instängd, och inte ens efter flera timmars musik finns det något som tyder på att den ska öppna upp sig. Röster är bara undantagsvis väldefinierade nog och det är en relativt bra dynamisk kontrast i ljudbilden. Som jag uppfattar som varm och behaglig men mördande tråkig. Precis tvärtemot mannen som har lånat ut sitt namn till hörlurarna från Soul. Själlöst, tycker jag.

Usain Bolt
Sprinter från Jamaica. Sexfaldig olympisk mästare på 100 m, 200 m och stafett. Åtta världsmästerskap. Världsrekordhållare på 100 och 200 m.

Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Sluten hörlur
  • 236 gram
  • Pris: 2 000 kr
  • b4s.se
Pris: 2000,-

Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-