Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nitro – lurar från Supra

Revolutionerande digital hörlursteknologi säger Supra själva om sin Nitro.

Av / 2014-02-23 - 11:18
Nitro – lurar från Supra

Supra känner vi ju mest som kabeltillverkare, men de är igång med att bredda sitt program. Deras nya hörlur NiTRO är kompatibel med Apple iOS, Android och Windows-baserade smartphones. Allt i en och samma produkt, vilket man säger gör NiTRO unik.

NiTRO´s patenterade digitala multifjärrkontroll styr Apple iOS, Android och Windows-baserade smartphones/tablets i en och samma kontroll. Allt du behöver göra är att ställa om switchen på baksidan av kontrollen beroende av vilken typ av telefon eller surfplatta du vill kunna styra. NiTRO har, säger man vidare, den senaste digitala teknologin och har en egenutvecklad ljuddesign anpassad för dagens smartphones. Hörlurarna uppfyller därmed samtliga krav för SUPRA´s nya klassificering som firman valt att kalla ”New Generation of Sound”.

Ljudbilden ska vara utvecklad för att passa alla sorters musikstilar, film-, video- och talljud. Högtalarelementets specialanpassade impedans ska medföra både renare ljud och spara värdefull batteritid på din smartphone/tablet. Den integrerade mikrofonen från MEMS Technology har en 360° ljudupptagningsförmåga.

Som vanligt för SUPRA handlar det om ”No Nonsense” design, vilket betyder att man lagt pengarna där det betyder något. I det här fallet har man t..ex.  valt
material som titan, kolfiber och Kevlar för att lurarna verkligen ska kunna tåla den hårda behandling som dessa produkter många gånger utsätts för.

Hörluren finns i svart och vit och säljs via utvalda partners som ex. Teknikmagasinet, NetOnNet, CDON och Phone House mfl. Den finns i handeln under april.

www.supraheadphones.se

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen