annons
annons

IFA 2014

Marshall rockar hårdare än någonsin

Nya högtalare från Marshall och Coloud samt lurar från Urban Ears

Zound Industries, som ligger bakom märken som Urban Ears, Marshall Headphones, Coloud och Molami visade nyheter på alla fronter.

acton + woburn

I våra tidigare tester har vi verkligen gillat den trådlösa högtalaren Stanmore. Nu kommer den i en mindre modell, Acton, och en större kallad Woburn. Acton kanske ser liten ut men har fortfarande ett stort ljud. Anslutning med 3,5 mm kabel eller Bluetooth. Släpps i höst för ca 2 200 kronor.

marshall controls
Reglagen känns fortfarande väldigt rock’n roll

Woburn är en riktig best och inget man bär omkring på i onödan (8 kg). Definitivt en partyhögtalare med sina 90 watt. Anslutning med 3,5 mm, RCA, optisk ingång eller Bluetooth med AptX. Släpps i höst för cirka 5 000 kronor.

plattan adv

De klassiska Urban Ears Plattan från 2009 har verkligen blivit storsäljare. Nu kommer de uppdaterade Plattan Adv som har fått tvättbart huvudband, 3D-gångjärn och utbytbar kabel. Dessutom släpps de i sobra höstfärger. Priset sägs bli oförändrat.

coloud bang

 

Coloud släpper en liten portabel högtalare kallad Bang med 8 timmars batteritid. Intressant nog kan de kopplas i kedja för ett större och kraftfullare ljud. Släpps om en månad för 500 kronor.

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-