Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Klädvårdsskåpet LG Styler med handhållen steamer

LG har presenterat en uppdaterad variant av sitt klädvårdsskåp Styler, med handhållen steamer samt förbättrat galgvibrationssystem.

Skrivet av / 2024-01-19 - 12:00
Klädvårdsskåpet LG Styler med handhållen steamer

Ett klädvårdsskåp används för att fräscha upp plagg och andra accessoarer, så att man slipper tvätta så ofta, och eftersom det är ånga som används istället för tvättmedel är det positivt både för miljö och plånbok.

Läs också LG Styler är lyx för din garderob LG Styler ger dina kläder nytt liv och kan till och med bespara dig en vända till kemtvätten.

LG kallar sin nya Styler för just New Styler, och en skillnad mot redan lanserade modeller är att det finns en handhållen steamer i skåpet som kan användas för att på ett bekvämt sätt ta bort skrynklor etcetera, utan att man behöver plocka fram sitt strykjärn.

En annan skillnad är att de vibrerande galgarna, som tidigare kallades ”Moving Hanger” och rörde sig från sida till sida för att ta bort damm, i nya modellen kallas ”Dynamic Moving Hanger” och anges ge en delikat och kraftfull plaggvård med såväl vridande som roterande rörelser.

Läs också LG: Sluta tvätta i onödan Med ånga i stället för tvättmedel eller kemtvätt sparar du tid, pengar och miljön.

Nytt är även ”Dual TrueSteam”, vilket innebär att två värmare används för att koka vatten och generera ånga, vilket ska möjliggöra mer exakt kontroll av ångsprayens volym och styrka. Det finns dessutom ett inbyggt ventilationssystem för att automatiskt cirkulera luft i hela rummet, och New Styler har en avfuktningsfunktion som kan samla upp till tio liter fukt från rummet utan att skåpets dörr öppnas, för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö och förhindra att kläderna blir fuktiga efter att ha fräschats upp.

Nya LG Styler är en mångsidig klädvårdslösning som säkerställer optimal vård av olika tyger och optimal bekvämlighet för våra kunder”, säger Lyu Jae-cheol, VD för LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris och tillgänglighet

I skrivande stund har vi ingen information om när New Styler kommer lanseras och vad det kommer kosta.

Läs också Miele Aerium fräschar upp dina kläder Miele har presenterat Aerium, ett klädvårdsskåp för att fräscha upp plagg och andra accessoarer.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

En smart kattsandlåda

Husqvarna Nera gräsklippare för villan

X30 Ultra är nya toppmodellen från Dreame Technology

Robotgräsklippare till budgetpris

Snabb kombinerad tvätt/tork från LG

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen