Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Med ett ångvårdsskåp slipper du tvätta så ofta

Med ånga i stället för tvättmedel eller kemtvätt sparar du tid, pengar och miljön.

Av / 2023-03-31 - 16:17
Med ett ångvårdsskåp slipper du tvätta så ofta

Det är nog många av oss som funderar på om vi kan ha ett plagg igen, luktar på det och slänger det i tvätten. Eller tycker det ser lite skrynkligt eller ofräscht ut och återigen bestämmer oss för att det är lika bra att tvätta det. Det blir en himla massa tvättande som sliter på kläderna, drar energi, förbrukar vatten, släpper ut kemikalier och tar av vår dyrbara tid.

Men enligt LG är det ofta helt i onödan. Så länge det inte är direkt smutsigt kan det räcka med att ånga plagget för att släta ut det, fräscha upp det och avlägsna lukt. Att göra det manuellt med varje plagg är däremot lika mycket jobb som att stryka kläderna, och det är det nog många av oss som inte orkar med.

lg S3MFC_Teddy Bear lg-styler-s3wf-angkladskap--pdp_zoom-3000 LG Styler 1600-9 LG Styler 1600-3
<
>
LG Styler (Foto: LG)

 

Därför lanserar de nu LG Styler, ett ångvårdsskåp där du helt enkelt hänger in kläderna och trycker på en knapp. Skåpet vibrerar galgarna så att kläderna hänger ut sig, samtidigt som de får en lagom dusch ånga, för att sedan torkas skonsamt.

LG Styler kan anslutas till Wifi och styras med ThinQ-appen där du kan hålla koll på rengöringsprocessen. Men framför allt kan du köra specialiserade program, som att sterilisera barnens gosedjur, värma upp badrocken eller köra kostymprogrammet i stället för att kosta på kemtvätt.

Skräddarsydda program kan köras via appen (Foto: LG)

Eftersom skåpet har inbyggda vattentankar behöver det inte stå i tvättstugan. Det kan lika gärna stå i hallen, klädkammaren eller sovrummet, var man nu har plats.

LG Styler finns i 3 olika modeller, med 5 galgar eller 3 galgar, och vit, svart eller spegeldörr. Samtliga har 1 byxgalge och en hylla.

LG Styler (Foto: LG)

 

Pris och tillgänglighet

LG Styler kostar mellan 31 320 kr och 34 510 kronor beroende på modell. De kommer snart kunna beställas direkt från LG, men finns redan nu i lager hos Elgiganten med leverans på ett par dagar.

 

Läs även:

Gardena Micro-Drip-systemet håller trädgården fräsch

Rätt mängd vatten, på rätt ställe, vid rätt tid med ett smart bevattningssystem för trädgården.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Rulla till toppen