Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 11Delta

Fitbits nästa steg

Storsäljande Fitbit Flex och Charge får efterlängtade uppgraderingar

Skrivet av / 2016-09-06 - 10:55
Fitbits nästa steg

Fitbit-appen får den nya spännande funktionen Adventure för dem som gillar att vandra i skog och mark. Den låter dig planera vandringen och hålla kursen, medan den tipsar om utsiktspunkter och belönar dig när du uppnår mål.

(Foto: Ljud & Bild)
(Foto: Ljud & Bild)

Charge 2 har fått en betydligt större skärm, samtidigt som den faktiskt har blivit tunnare. Den kan ställas in för att spåra olika typer av träning, samtidigt som man får uppdateringar om hur man ligger till, och vad man behöver göra för att nå sitt mål.

(Foto: Ljud & Bild)
(Foto: Ljud & Bild)

Liksom tidigare har den en pulsmätare som kontinuerligt kan hålla koll på träningens nivå så att man ligger helt rätt för att maximera utfallet.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Ljud & Bild)

Fitbit Flex 2 har blivit hela 30 procent mindre. Men den stora nyheten är att den är vattentät så att man kan använda den för att hålla koll på simning. Lamporna visar hur långt man har kommit i att nå sitt dagliga träningsmål.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Fitbit)

Tack vare att modulen är löstagbar kan man sätta den i alla möjliga armband och smycken.

Båda finns i butik under oktober. Charge 2 kostar ca 160 Euro medan Flex 2 går på runt 100 Euro.

Läs mer på www.fitbit.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen