Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Lamborghini med Monster-stereo

Som om Lamborghini Veneno Roadster inte skulle vara nog på egen hand. Nu får den en ljudanläggning av toppklass från Monster.

Av / 2014-01-09 - 15:46
Lamborghini med Monster-stereo

Monster är mest kända för sina kablar men sätter alltså även sin signatur på den exklusiva Lamborghini-bilen.

Cabrioleten Veneno Roadster är nog den mest extrema modellen från det italienska bilmärket hittills. Och med en highend-bilstereo blir den kanske ännu mer eftertraktad. Fast det kostar, på prislappen står 3,3 miljoner euro – och vad det blir i svenska kronor vågar vi knappt tänka på.

Dynamik och klarhet
Hur bar det låter vet vi inte, men Monster utlovar det senaste inom dynamik och klarhet. Amerikanarna gillar att marknadsföra tekniker med stora namn utan att berätta särskilt mycket om vad tekniken gör egentligen. Så är det också med ”den banbrytande tekniken” Pure Monster Sound. Det enda vi vet är att Monster-chefen själv, Noel Lee, ligger bakom. Det var hand som bland annan utvecklade ljudet till hörluren Beats by Dr. Dre.

Lamborghini-Veneno-Roadster-front-side-motion-view

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen