TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vattentät utomhushögtalare från Steinway Lyngdorf.

forfatter
Publicerad 2022-05-10 - 13:46

Den här räknade vi inte med. Lyngdorfs samarbete med Steinway & Sons, de där med flyglarna, har hittills lett till svindyra highend-högtalare och ett par enastående fina förstärkare.

Men den vattentäta och aktiva högtalaren på bilderna är den avsedd för utomhusbruk, och ska passa lika bra vid poolkanten som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressmeddelandet. Som också berättar att högtalaren – som är damm- och vattentät enligt IP65 – har en inbyggd förstärkare som driver två 8-tums baselement, ett 6,5-tums mellanregister och en AMT-banddiskant. Vilket är ungefär vad vi förväntar oss att hitta i en highend-högtalare från Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle small
Foto: Steinway & Sons

Intressant nog har högtalarna inbyggd kalibrering som ska ge optimalt ljud oavsett placering. Utomhusakustik är ofta svårt att få till, så kalibrering av högtalarna är inte så dumt.

Marine Speaker har vitlackerade kabinett av aluminium och en guldfärgad kant runt grillen på framsidan, och kan placeras på olika sätt på alla ställen man behöver en vattentät fullregisterhögtalare.

Marine Speaker
Foto: Steinway & Sons
Läs också Bra ljud utomhus i påsk Du förtjänar det bästa ljudet terrassen i påsk. Du måste helt enkelt ha ett par utomhushögtalare

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Ny järnhögtalare med spännande element Äntligen kommer en större version av den makalösa Jern-högtalaren. Och den har häftiga element!
Hegel har nya flaggskeppsförstärkare Förstärkarkombinationen H30 och P30 förnyas.
Sådana här högtalare har du knappast sett förut Estelons flaggskepp är sannerligen extremt.
Djupbas du aldrig hört maken till Chansen att du har sett eller hört talas om Kerr är minimal. Det bör du definitivt göra någonting åt.
Audiovectors QR-serie växer med stora QR7 En större och tuffare högtalare för stora rum och alla som älskar bas.
Sonos har gjort ett märkligt val Sonos demonstrerade sin billigaste soundbar Ray i Köpenhamn i går. Vad har de hittat på?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend