TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Kraftfullare ljud och längre speltid

Marshall förbättrar storsäljaren Emberton.

forfatter
Publicerad 2022-05-29 - 14:22

Marshalls små högtalare brukar alltid låta tufft, men vi var lite besvikna på Emberton när vi testade den. Den lät tufft, men vi tyckte att sångröster och gitarrer lät en smula för tunt. Vi hoppas att det är bättre i Marshall Emberton II, som påstås ha både bättre ljud och längre speltid.

Batteriet ska räcka för 30 timmars musik (!) och bara 20 minuters laddning ska ge 4 nya timmar.

Läs också Marshall-ljud i fickan Den är så liten att det nästan är onaturligt att den gör så mycket ljud.
Marshall Willen 1

Högtalaren är praktiskt taget vattentät med IP-67-certifiering och den har Marshalls Stack Mode. Man kan alltså koppla ihop flera högtalare och få ännu mer ljud. Som för övrigt kommer från två 5 centimeter stora element som drivs av 2 x 10 watts effekt.

Två slavbasar ska se till att högtalaren når ner till 60 Hz med tillräcklig effekt, och den 700 gram lätta högtalaren har även EQ-justering av ljudet i Marshall-appen. Som man laddar ner till mobilen och som även används vid uppdatering av högtalaren.

Emberton II är redan på väg ut till butikerna och kostar 1 800 kronor.

marshall nsl 2nd chapter emberton II 03 kevin castanheira highres
Marshall Emberton II. Foto: Marshall

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Musikalisk hyllning till Italiens fiolmakare Sonus faber förnyar Homage-serien
Ny HomePod kommer till Sverige Apples större högtalare återlanseras i en ny och smartare version.
Kolla in den rejäla JBL-plankan JBL Bar 1300 är deras bästa och mest avancerade soundbar hittills, och ska ge oss riktig biokänsla hemma.
LG:s soundbar-högtalare anpassar sig till rummet LG:s nya soundbar-högtalare SC9 och SE6 ska ge omslutande ljud och en rad mångsidiga funktioner.
Följ Ljud & Bild