Nyhet

Strömmar hög upplösning från nästan alla tjänster

KEF + Roon = sant
KEF roon
forfatter

De små och vidunderliga KEF LS50 Wireless II är några av de bästa trådlösa stereohögtalarna vi har testat. Nu får de stöd för Roon, som är en klient du kan ladda ner och inkludera Tidal eller Qobuz och sedan strömma upp till 24 bit/384 kHz-ljudfiler genom.

Roon kombinerar ditt musikbibliotek med din strömningstjänst i ett överskådligt gränssnitt, som stöder strömning till många certifierade enheter, till exempel KEF LS50 Wireless II.

Släng din soundbar Trådlös musik i stereo blir inte bättre än med KEFs små högtalare.

De små högtalarna med KEFs unika koaxialelement har även har fysiska anslutningar på baksidan, samt kan strömma via Wi-Fi och Bluetooth, kan dessutom anslutas till den trådlösa subwoofern KC62. Då får du en trådlös stereoanläggning i premiumklassen som dessutom kan ersätta en soundbar till TV-ljudet.

KEF LS50 Wireless II red
Foto: KEF

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.