Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Strömmar hög upplösning från nästan alla tjänster

KEF + Roon = sant
KEF roon

De små och vidunderliga KEF LS50 Wireless II är några av de bästa trådlösa stereohögtalarna vi har testat. Nu får de stöd för Roon, som är en klient du kan ladda ner och inkludera Tidal eller Qobuz och sedan strömma upp till 24 bit/384 kHz-ljudfiler genom.

Roon kombinerar ditt musikbibliotek med din strömningstjänst i ett överskådligt gränssnitt, som stöder strömning till många certifierade enheter, till exempel KEF LS50 Wireless II.

Släng din soundbar Trådlös musik i stereo blir inte bättre än med KEFs små högtalare.

De små högtalarna med KEFs unika koaxialelement har även har fysiska anslutningar på baksidan, samt kan strömma via Wi-Fi och Bluetooth, kan dessutom anslutas till den trådlösa subwoofern KC62. Då får du en trådlös stereoanläggning i premiumklassen som dessutom kan ersätta en soundbar till TV-ljudet.

KEF LS50 Wireless II red

Foto: KEF

Läs alla artiklar i 1 vecka för 1 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ngen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Skrevet av

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

KEF + Roon = sant

Vi recenserar bra och lätt sommarunderhållning som du kan streama en regnig sommarkväll.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.