TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

JBL-nyheter för fest och action

Ny Partybox, ny Flip och nya träningsproppar.

forfatter
Publicerad 2021-09-04 - 07:35

Det fanns goda nyheter för festglada när Harman höll sin presentation av höstens nyheter från JBL. Nyheter som skulle ha presenterats på den inställda IFA -mässan i Berlin, men som nu visades upp från Harmans nya europeiska huvudkontor vid hamnen i Amsterdam.

Den största nyheten rent fysiskt och volymmässigt var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) partyhögtalare med en inbyggd ljusshow som lär kunna få igång även de tråkigaste festerna.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

JBL utlovar en totaleffekt på 800 watt (ett påstående som JBL själva får stå för). Vad som åtminstone är sant är att högtalaren har två 8-tums baselement med lång slaglängd och två ganska stora diskanter som lär tåla en hel del stryk. Det finns projektionsljus med åtta olika RGB-animationer och hela härligheten tål en skvätt regn (IPX4-klassad). JBL PartyBox 710 kostar 8 0000 kronor.

Det kommer också en mindre version som heter JBL PartyBox 110 och som kostar 3 800 kronor.

För mindre fester har den populära bluetooth-högtalaren JBL Flip kommit i version 6. En av nyheterna är att den numera har separata diskanter som komplement till den ovala basen. Det bör förbättra diskantåtergivningen jämfört med de fullregisterelement som tidigare versioner hade. JBL Flip 6 kostar 1 400 kronor och finns i nio olika färger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL hade också nyheter inom det helt personliga ljudet. Bland dem fanns JBL Reflect Flow PRO, som är helt trådlösa öronproppar med ANC. Inte färre än sex mikrofoner hjälper till att ta bort brus från omgivningen och garantera bra samtalsljud. En speciell mikrofon har som enda uppgift att ta bort vindbrus. JBL Reflect Flow PRO är helt vattentät (IP68) och utlovar hela 30 timmars batteritid. Priset: 1800 kronor.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)
Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sonos mindre och billigare subwoofer försenad Sonos planerade Sub Mini verkar bli försenad i några månader.
Soundbar för bara några hundralappar Creative Stage Air V2 är en bärbar, batteridriven soundbar som kostar nästan ingenting.
Hur bra låter Samsungs ultratunna soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar måste vara den tunnaste vi har skådat, men ljudet är förvånansvärt stort! HW-S810B kan också ett par trick som gör den extra lättplacerad.
Dessa fick oss att häpna De små KEF LSX II är de bästa trådlösa stereohögtalarna i prisklassen.
TAD återvänder med ny högtalare Högtalaren TAD-CR1TX blir inte direkt billig.
Engelska Lowther är tillbaka med Almira Nya Almira är Lowthers första högtalare på 30 år.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend