Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

JBL-nyheter för fest och action

Ny Partybox, ny Flip och nya träningsproppar.

Av / 2021-09-04 - 07:35
JBL-nyheter för fest och action

Det fanns goda nyheter för festglada när Harman höll sin presentation av höstens nyheter från JBL. Nyheter som skulle ha presenterats på den inställda IFA -mässan i Berlin, men som nu visades upp från Harmans nya europeiska huvudkontor vid hamnen i Amsterdam.

Den största nyheten rent fysiskt och volymmässigt var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) partyhögtalare med en inbyggd ljusshow som lär kunna få igång även de tråkigaste festerna.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

JBL utlovar en totaleffekt på 800 watt (ett påstående som JBL själva får stå för). Vad som åtminstone är sant är att högtalaren har två 8-tums baselement med lång slaglängd och två ganska stora diskanter som lär tåla en hel del stryk. Det finns projektionsljus med åtta olika RGB-animationer och hela härligheten tål en skvätt regn (IPX4-klassad). JBL PartyBox 710 kostar 8 0000 kronor.

Det kommer också en mindre version som heter JBL PartyBox 110 och som kostar 3 800 kronor.

För mindre fester har den populära bluetooth-högtalaren JBL Flip kommit i version 6. En av nyheterna är att den numera har separata diskanter som komplement till den ovala basen. Det bör förbättra diskantåtergivningen jämfört med de fullregisterelement som tidigare versioner hade. JBL Flip 6 kostar 1 400 kronor och finns i nio olika färger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL hade också nyheter inom det helt personliga ljudet. Bland dem fanns JBL Reflect Flow PRO, som är helt trådlösa öronproppar med ANC. Inte färre än sex mikrofoner hjälper till att ta bort brus från omgivningen och garantera bra samtalsljud. En speciell mikrofon har som enda uppgift att ta bort vindbrus. JBL Reflect Flow PRO är helt vattentät (IP68) och utlovar hela 30 timmars batteritid. Priset: 1800 kronor.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Sonos vill göra vardagen enklare med en ny app

Upp till 18 tum med baspulver!

Dessa högtalare är mer speciella än de ser ut

Högtalare upp och ner - i ljudkvalitetens tjänst

Bowers & Wilkins finjusterar ljudet

Så får du bättre ljud från rummet

En ovanlig högtalare för vanliga vardagsrum

Rymdforskaren Carlsson

Sonos-lavin i sommar?

Denon-soundbar med bas utan sub

Kanske den tuffaste högtalare vi någonsin har sett

Kolla in den här in-wall-högtalaren

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen