Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Byt ut Sonos Move-batteriet själv

Är batteriet dåligt i din Sonos Move? Nu kan du byta ut det själv.
Battery kit Sonos Move

Batterier försämras med tiden, det är allmänt känt. Batteriet i den bärbara högtalaren Sonos Move är beräknat att hålla för ungefär 900 laddningscykler innan kapaciteten sjunker med 50 procent.

Sonos vill dock att Move ska hålla längre än så och ger därför kunder som tycker att batteriet försämrats en möjlighet att byta ut det. Allt för att bidra till mindre elavfall och slöseri med pengar och resurser genom att man alltid måste köpa nya produkter.

Videorecension: Äntligen en Sonos-högtalare som kan följa med ut Sonos kapar kedjorna och släpper ut sin första högtalare från hemmets väggar.
Battery kit Sonos Move - white

Batteripaket till Sonos Move, här i vitt. Foto: Sonos

Från och med nu kan du köpa ett nytt gör-det-själv-kit som innehåller ett nytt batteri och verktygen som behövs för att byta ut det. Instruktioner om hur man gör ingår också. Sonos lovar att det är enkelt. Kitet säljs i Sonos egen webbutik för 849 kronor och du kan välja mellan vitt och svart. Bottendelen är nämligen synlig.

sonos.com

Annons

 

 

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.