TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

DJI Mini 3 flyger längre

Uppdaterad version av DJI:s minsta drönare.

forfatter
Publicerad 2022-12-12 - 19:06

Med en bruttovikt på 249 gram, kan alla som vill flyga DJI Mini 3 och spela in video i 4K/30fps. Drönaren är en enklare version av Mini 3 Pro, med längre flygtid än både den och den tidigare upplagan som heter Mini 2.

Flygtiden uppges till 38 minuter, och Mini 3 har en 12-megapixelkamera med en 1/1,3-tums CMOS-bildsensor och f/1.7 bländare för största möjliga ljusinsläpp. Kameran har HDR-inspelning och kan skapa 48 Mp stillbilder från 12 Mp-bildsensorn.

Foto: DJI

En cool detalj är möjligheten att rotera kameran 90 grader – True Vertical Shooting, som ger bilder och video i höjdformat som ofta används på sociala medier.

Videoströmmen sänds med DJIs välkända O2-videoöverföring som strömmar ett 720p/30fps liveflöde från upp till 10 kilometer bort till drönaroperatören.

Foto: DJI

Drönaren har också QuickShots som man aktiverar i appen eller på skärmen på RC-fjärrkontrollen på bilden ovan. Dronie ändrar till exempel höjden medan kameran fokuserar på motivet, medan drönaren flyger i en spiral runt fokuspunkten om du väljer Helix, och om du väljer Boomerang flyger drönaren i en oval runt motivet och stiger medan den sakta rör sig bort.

Foto: DJI

Mini 3 finns i olika konfigurationer, och den enklaste är helt enkelt bara en Mini 3 utan något extra. Ett snäpp upp i pris och DHI RC-N1 fjärrkontrollen ingår, och som alltid är det Fly More Combo som är de bäst utrustade paketen:

Priser:

  • DJI Mini 3 (endast drönare) inkluderar inte fjärrkontroll eller laddare och är idealisk för ägare av befintliga DJI-drönare: 5 699 kronor.
  • DJI Mini 3 inkluderar DJI RC-N1 fjärrkontroll: 6 699 kronor.
  • DJI Mini 3 (DJI RC) inkluderar DJI RC fjärrkontroll: 8 699 kronor.
  • DJI Mini 3 Fly More Combo inkluderar DJI RC-N1-fjärrkontroll, axelväska, tvåvägs laddningshub och ytterligare två intelligenta batterier: 8 999 kr.
  • DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) inkluderar DJI RC-fjärrkontroll, axelväska, tvåvägs laddningshub och två extra intelligenta batterier: 10 999 kronor.

 

Foto: DJI

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.

DJI Mini 2 Fly More Combo

Flygande videokamera som alla kan använda

Så här enkelt har det aldrig varit filma i 4K från luften.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

En mycket speciell zoom Sonys nya normalzoom är ovanlig.
Råaste zoomen vi sett 10x ultra-telezoom för fullformat.
Lumix S5II och S5IIX: Kompakta fullformatskameror vi suktar efter Panasonics kompakta fullformatskamera Lumix S5II kan äntligen filma med fasbaserad autofokus. S5IIX ger fler häftiga videofunktioner.
Guide till analoga filmkameror Att fotografera analogt har blivit enormt populärt. Här är kamerorna vi rekommenderar.
Så kommer du igång med analog fotografering Vi förklarar allt grundläggande på ett enkelt sätt.
Följ Ljud & Bild