Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 5

Bara några veckor kvar tills vi, för sista gången, kan njuta av den efterlängtade, fantastiska fru Maisel!

Av / 2023-03-23 - 12:31
Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 5

Gläd er! En av de bästa humorserierna genom tiderna, och bland Prime Videos flaggskepp, The Marvelous Mrs. Maisel kommer snart tillbaka till skärmen. Prime meddelar dock att den femte säsongen blir Maisels definitiva svanesång.

Serien handlar om härliga händelser i vardagen för den livsbejakande Midge Maisel (Rachel Brosnahan, House of Cards). Midge växer upp som en ung samvetsgrann hemmafru, i en rik och konservativ judisk miljö i New York på 1950-talet.

Efter ett misslyckat äktenskap och några drinkar för mycket uppenbarar sig hennes oklanderliga komiska talang – och Midge börjar (till sina föräldrars stora förtret) försörja sig som stand-up komiker! Inte ett särskilt vanligt kvinnligt yrke för 70 år sedan.

The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 5 (Foto: Prime Video)

Rachel Brosnahan är ett fynd som den eldiga, vilda och smittsamt sprudlande Midge Maisel.

Serien bjuder på fräck och originell humor, en vinkling på 1950-talets könsrollsmönster, fascinerande karaktärer, härliga kostymer och en nästan perfekt tidsskildring och musikspår.

Lägg till att manuset är befriande politiskt inkorrekt, och du får en vinnande serie! Säsong 5 har premiär på Prime Video den 14 april.

 

Den fjärde säsongen var faktiskt den svagaste i serien, så nu har vi stora förhoppningar om att den fräcka fru Maisel ska sluta med en smäll.

Läs också Let's change the business! Nu är det bara några veckor kvar tills vi återigen kan njuta av efterlängtade, underbara, Mrs. Maisel!

I säsong 5 har vi kommit fram till 1960-talet. Midge är närmare än någonsin den framgång hon så länge har drömt om, tills hon upptäcker att det fortfarande är en lång väg kvar …

The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel The Marvelous Mrs. Maisel
<
>
The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 5 (Foto: Prime Video)

Prime Video lovar oss en underhållande och känslosam finalsäsong – med en pangavslutning, där vi får återse bekanta ansikten som Milo Ventimiglia (Gilmore Girls) och Kelly Bishop.

På premiärdagen släpps de tre första avsnitten, varefter ett nytt avsnitt släpps varje vecka. Säsongsfinalen (avsnitt 9) kommer den 26 maj.

The Marvelous Mrs. Maisel The-Marvelous-Mrs.-Maisel-sesong-5_1-12-989x1511
<
>
The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 5 (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen