TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trailer: The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 4

Nu är det bara några veckor kvar tills vi återigen kan njuta av efterlängtade, underbara, Mrs. Maisel!

forfatter
Publicerad 2021-12-01 - 19:27

En av de bästa (!) TV-serierna genom tiderna, och Prime Videos flaggskepp, The Marvelous Mrs. Maisel är snart tillbaka på skärmen.

Serien handlar om sköna händelser i den livsbejakande Midge Maisels (Rachel Brosnahan, House of Cards) vardagliga liv.

Midge växer upp som en ung, plikttrogen hemmafru i en välmående och konservativ judisk miljö i New York på 1950-talet.

Efter ett havererat äktenskap, och ett par drinkar för mycket, uppenbarar sig hennes perfekta komiska talang – och Midge börjar (till föräldrarnas stora förtvivlan) försörja sig som ståuppkomiker! Inte ett särskilt vanligt kvinnligt yrke för 70 år sedan.

The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 4 (Foto: Prime Video)

Rachel Brosnahan är ett fynd som den eldiga, bångstyriga och smittsamt sprudlande Midge Maisel.

Serien bjuder på fräck och originell humor, en titt på 1950-talets könsroller, fascinerande karaktärer, underbara kostymer och en nästan perfekt tidskänsla och musikspår.

Lägg sedan till att manuset är befriande lite politiskt korrekt så får du en vinnarserie!

 

 

Den tredje säsongen kulminerade i att Midge blev av med jobbet på stor turné, efter att ha varit lite för ”frispråkig” om sångaren med divalater, Shy Baldwins, privatliv.

I säsong 4 har vi kommit fram till 1960-talet. Midge letar efter fullständig kreativ frihet och vill köra sin standup-show helt solo. Hennes envishet skapar nya problem, både för familj, kollegor och vänner.

 

Trailern till den kommande säsongen handlar om samtalet mellan Midge och hennes manager Susie (Alex Borstein), där de diskuterar hur de kan få hennes karriär på fötter igen. Duons mål, och slogan, blir: ”Let’s change the business!”

I fjärde säsongen får vi gästframträdanden av bland andra Kelly Bishop, Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), John Waters och Jason Alexander (Seinfeld).

Efter ett långt corona-uppehåll har säsong 4 äntligen premiär den 18:e februari. Skriv upp i kalendern!

Prime Video släpper två nya avsnitt varje vecka, under fyra veckor.

The Marvelous Mrs. Maisel, säsong 4 (Foto: Prime Video)
Läs också Mest för de största fansen Prime Videos nya storsatsning i den populära fantasygenren faller på sin egen narcissism.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend