Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Titta på Netflix Royalteen Trailer – Arvingen

Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.

Av / 2022-08-05 - 09:10
Titta på Netflix Royalteen Trailer – Arvingen

Det har bara gått knappt fem veckor sedan premiären av den senaste norska Netflix-filmen, Blasted: Guys vs. Aliens, men Ted Sarandos & Co ligger verkligen inte på latsidan när det gäller lokalt producerat nordiskt innehåll.

Läs också Ofullbordad alien-charm Det fanns en tid när Netflix öppnade plånboken – och sin enorma mängd abonnenter – för vilken hoppfull filmnörd som helst. Men den tiden är nog förbi.

Nu har streamingjätten släppt trailern för den premiärklara norska Netflix-filmen Royalteen: Arvingen:

Royalteen: Arvingen är ett romantiskt tonårsdrama med Per-Olav Sørensen (Kampen om tungvattnet , Störst av allt) och Emilie Beck i regissörsstolen.

Filmen handlar om en ung granntjej och en kommande kung, och är baserad på boken Arvingen, den första boken i tonårsromanserien, Halva kungariket. Både romanen och seriemanuset är skrivet av Randi Fuglehaug och Anne G. Halvorsen.

Royalteen 1 scaled 1
Royalteen (Foto: Netflix)

Vi serveras en kärlekshistoria om att leva med sina misstag, möta sina rädslor och bli virala online. När nykomlingen Lena (Ines H. Asserson) och norske prins Karl “Kalle” Johan (Mathias Storhøi) börjar få känslor för varandra blir Lena charmad, men också skeptisk – av flera skäl. Partyprinsen Kalle är stammis i skvallertidningarna och bloggarna, en av dem skriven anonymt av Lena (ända tills hon avslöjades).

Lena är mycket medveten om att dejta den framtida kungen potentiellt kan sätta dem båda i en svår situation. Inte heller har hon berättat för Kalle, eller någon annan, om sin mörkaste hemlighet – anledningen till att hon flyttade från sin hemstad.

Med andra ord ett koncept inte helt olikt den svenska Netflix-serien Young Royals förra året, eller verklighetens Mette Marits ungdomsförhållande med Norges kronprins.

Läs också Partyprinsen! Netflix gör en vinkling av den svenska kungafamiljen – och om hur det är att vara annorlunda.
Royalteen 2 Royalteen 3 Royalteen 4 Royalteen 5 Royalteen 6
<
>
Royalteen (Foto: Netflix)

Förutom Asserson och Storhøi hittar vi Elli M. Osborne, Filip B. Ramberg, Amalie Sporsheim, Ina D. Ervik, Hannah L. Walberg, Vår S. Grønlie, Niels Skåber och Carmen A. Høilund i ledande roller.

Royalteen får global Netflix-premiär den 17 augusti i år.

Royalteen 4
Royalteen (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

Rulla till toppen